25 hetesen bevállalnátok egy 12 órás utat autóval?
Figyelt kérdés
Svájcban élünk, szeptemberben haza kéne menni két hétre. (a rokonok összegyűjtöttek nekünk egy csomó babacuccot, azokat szeretnénk elhozni elsősorban) A feleségem most van a 25. hétben, szerintetek ilyenkor van rizikója egy ilyen útnak?2020. aug. 26. 11:08
3/14 anonim válasza:
Gyakori megállással igen. A második trimeszter a legbarátibb.
4/14 anonim válasza:
Nem vállalnám be, nem tudsz csak te menni? A párod meg otthon maradhatna.
Ha mégis amellett döntötök, hogy megy. Igyon sok folyadékot, többször álljatok meg és mozgassa át magát, a trombózis veszély elkerülése miatt.
5/14 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb nyárban 24 hetesen a 300 km autóút is betett. 37 fok volt, kocsiban nem volt légkondi, lerohadtunk az autópályán. A lábam akkorára dagadt mint egy elefántnak, lezsibbadt mindenem. Ha mindez nem lenne, maga az ülés is borzasztó volt önmagában. Szóval attól függ mrnnyire vagy szívós. Én nem voltam.
7/14 anonim válasza:
En problemamentes varandossagok mellett ketszer is bevallaltam 11 oras utat (1000 km).
8/14 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de egy ilyen hosszú út egy egészséges embert is megvisel, nem hogy egy 25 hetes várandóst.
A baba fontosabb meg az anyuka is, mint az út, az összegyűjtött holmik. Azt az utat visszafelé is meg kell tenni. Mit csinálnak, ha beindul a szülés? Az utat még 2 hét múlva tervezik minimum, és nem 1 napig maradnak.
Nem tenném ki magam ennek, de a feleségemet sem.
9/14 anonim válasza:
Inkább bevállalnám, mint, hogy 2 hétig egyedül legyek.
10/14 anonim válasza:
Bár nem 12 óra volt,csak 8,de simán bevállaltam,engem nem viselt meg,bár nekem könnyű terhesség volt. Repülővel is mentem (az csak 2 óra volt) de az sem okozott gondot. Szerintem ezt a feleséged érzi,hogy bírná e,de ha rizikó mentes a terhesség,gyakori megállással nyugodtan mehettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!