Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vágjátok a körmötöket...

Hogyan vágjátok a körmötöket a lábon, hogyan töröltök lábat, és hogyan szőrtelenítetek nagy pocival?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A körömvágás úgy történik, hogy az ágy mellé viszem a széket, ami kicsit magasabb, mint az ágy, jó nagy terpeszben leülök, lábaimat egyesével felpakolgatom az ágyra és így elérem. A reszeléshez viszont már soha sincs kedvem, örülök, ha a vágás közben nem fulladok meg, úgyhogy ezt a részét a párom bevállalja.

A lábtörlés elég egyszerű, ott is csak annyit teszek, hogy felrakom a lábamat a kád szélére, nagy terpesz, oldalra hajlás és készen is van.

A szőrtelenítés nagy részét pedig látatlanul csinálom érzésre zuhanyzás közben, a sok év rutinja miatt így is megy, viszont utána átnézetem a férjemmel, hogy korrigálja a hibákat, ha vannak.

Csak az első nagy pocakos hetekben jelentettek ezek gondok, így a 40. hétre már belejöttem. :-)

2008. nov. 27. 08:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Körömvàgàs nekem is nehezen megy,felteszem a làbam oldalasan,félig felhuzva,nyöszörögve vàgom le.....

Làbtörlés az ugy megy hogy a kàdbol nem szàllok ki,hanem a làbam felemelem a kàd szélére,szörteleniteni làbat màr az utobbi 1 honapban szégyenszemre nem szörtelenitettem,de végül is nem jàrok rövidbe,ha dokihozkell menni vizsgàlatra akkor szoktam csak,és hàt egy oràt igénybe vesz.

A legegyszerübb lenne,ha a pàrom segitene,de sajnos ö egésznap dolgozik,este meg màr nekem nincs kedvem ilyen dolgokhoz,

Ne aggodj,nem tart örökké a nagy poci!

2008. nov. 27. 08:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Körmöt kb 2 hete (akkor voltam 33 hetes) vágtam le, vagyis csipesszel, úgy hogy leültem a kanapéra, az ölembe tettem egy párnát, arra a lábamat, és úgy sikerült, igaz nem lett a legszebb, de már legalább nem olyan nagy.

Lábtörlést én is úgy csinálom, hogy felteszem a kád sarkára, és úgy törlöm meg, én már régóta csak zuhanyzom, de néha még az is macera.

Szőrtelenítés: láb, és kéz kozmetikus, intimnél pedig a párom segít, kb havonta csinálja meg nekem, én nem tudnám már sehogy. :-))

35 hetes kismama

2008. nov. 27. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, miért olyan nagy gond ez.. Én a legutólsó pillanatig simán szőrtelenítettem egyedül is, intim részen is, pedig elég nagy pocim volt... Valahogy nekem sose okozott gondot. Lehet, hogy hajlékonyabb vagyok az átlagnál? De ha nem megy egyedül, a párod biztosan segít.
2008. nov. 27. 08:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az egész abból idult ki, hogy nekünk csak zuhany van és szőrtelenítettem, de nem bírtam már állni és erre beleültem a tálcába, úgy meg nem tudtam kinyújtani a lábam, aztán nagy nehezen felálltam felakasztottam a rózsát(közben folyik a víz hogy addig se fázzak) az persze elmozdult és leesett fejjel felfelé elárasztott majdnem mindent, mert én fogni szoktam a rózsát de most kellett a két kezem.A lábamat meg nem értem el és nyomódott a hasam.Hát gondoltam megkérdezem más hogy csinálja, látom módszeretek van!Köszi!:)
2008. nov. 27. 08:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok. A szőrtelenítésnél csak a bikinivonalamat említettem, a lábakról el is felejtkeztem. Bikinivonal az egyetlen, amit borotválok.

A lábamat epilálni szoktam, így azzal sok dolgom nincs, mert majd tíz éve epilálok, ennek köszönhetően nagyon lassan nő és nagyon ritkán. Kb másfél havonta kell egyszer megcsinálni, de az egyáltalán nem tűnik nehezebbnek, mint pocak nélkül, a lábszáramat könnyen elérem.

2008. nov. 27. 08:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Körömvágásnál az egyik lábamat ráteszem a másikra, így könnyen elérem. Szőrteleníteni leülök a kádszélére felrakom a lábam, így elérem a lábam is, és teljes intim részt. Lábtörlésnél szintén felhúzom a lábam. Minden jót, 40 hetes kismama.
2008. nov. 27. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem a körmöm anyu vágta :)

a lábam gyantáztattam,bikini vonalat is.

és a finisben "vakként" leborotváltam az egészet.hát nem tudom hogy nézhettem ki :)

2008. nov. 27. 09:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem bírt nézni a párom, ahogy kínlódok. Mindenben segít. :)
2008. nov. 27. 09:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a lábamon a körmöt a férjem vágja...nagyon édi.

A kozmetikusra bízom már régóta a csupasz fazon gyantát.

A lábtörlés nem gond,inkább a csizmát felhúzni,nehéz ügy ,ha nincs itthon a férjem,bizony beletelik 10 percbe...:-)és még jól ki is melegedek közben...

Boldog babavárást!

32 hetes pocakos

2008. nov. 27. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!