Kismamák! Ti hogyan szőrtelenítetek?
Én csak és kizárólag borotválok. Annyit nem ér meg a szépségem, hogy szenvedjek a gyantával. Hetente, kéthetente szépen végigborotválom magam.
18 hetes km
Szia!
Szerintem nagyon rosszul teszed,hogy a pocidat szőrteleníted,mert meg fog erősödni,és majd a terhesség után is szedned kell.Elmúlik,ha megszületik a baba,tapasztalatból mondom!A többi részen én borotvát használtam.
én eddig sosem használtam gyantát de nem fájt egyáltalán sokkal rosszabbra gondoltam .én már a borotvával voltam ki mert sürün kellett vele nagyon.köszönöm a válaszokat :-)
minden jot nektek !!
A pocid bőre most kb 4 szer vagy többször vékonyabb, mint az átlag nőknek! Így már nem hangzik olyan jól a gyantacsíkkal való tépkedés!(-:
Szerintem most ne húzgáld, tépkedd a hasadon a szőrt, a borotvától meg olyan erős lesz a szőröd, mint annó a német úszónőknek. Hidd el, ha megszületik a baba, akkor kevesebb lesz.
Egyébként én most még borotválom a lábam, mert sokszor hordok rövidebb cuccot és két- három naponta kinő. amint már nem látom a pocimtól és hosszú nacikat hordok, akkor epilálni fogom (hosszú nadrágban nem zavar annyira, ha meg kell növeszteni egy kicsit, hogy epilálhassam)
:) Ez jó, mert már én sem látom, és kezdem el sem érni.
A múltkor mentem vizsgálatra, szegény férjemet hívtam hogy segítsen.
Addig oké hogy a bikini vonalat leszedi a kozmetikus, de kicsit "beljebb" nem szoktátok fazonírozni?
Legutóbb sima borotvával nekiestem vakon lesz ami lesz alapon.
Végül is, amit nem látok, arról nem is tudok...:):):)
Az elején és is borotváltam a kritikus helyeket (hónalj, lábszár). Mivel meleg volt a nyáron, ugye legszívesebben lenge ujjatlanban jártam.
De, a szőröm sokkal gyorsabban kezdett el nőni, mint előtte. Ha reggel borotváltam, délután már szúrt a hónom alatt.
Szóval a kozmetikus leszedi, és egyáltalán nem fáj. Megcsinálja a bikinivonalat is, így nem kell a pocitól hajolgatni , és az orvos előtt sem vagyok zavarban.
Havonta 1x elmegyek hozzá, és le van tudva az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!