Szerintetek van esélyem a babára?
Sziasztok!
El vagyok keseredve. 6hetes terhes vagyok tavaly volt egy vetélésem 10 hetesen. Most elkezdtem barnazni tegnap este óta pedig enyhén veress váltott át. Kicsit szúró görcsök vannak az alhasamban és kissé fáj a derekam. Kaptam utrot és szedem a méhpempő és a vitaminokat. Szerdán kell mennem uh-rá addig agynyugalmat írták elő. Szerintetek van esélyem a babára?
Tart még a barnázás?
Nekem a múlt héten 5+4 hetesen volt egy elég erős barnázásom, délben kezdődött és a következő nap délig tartott körülbelül, én is eléggé megijedtem, mert már az azt megelőző héten is volt egy ennél sokkal minimálisab barnázásom. Akkor csak a wc-papíron látszott picit, kaptam Utrot, mert láttak 4 mm-es petezsákot. A második alkalommal viszont már a tisztaságin is látszott, sötétebb volt és nem nagyon akart elmúlni, csak másnap, mint írtam.
Azóta szerencsére nincs semmi, de ezért kicsit izgulok, mert jövőhéten megyek UH-ra.
Nekem egyszer volt egy vetélésem a 6. héten, akkor pecsételéssel indult, és kisebb szünetekkel (pár óra, max. fél nap) folyamatosan erősödött a vérzés, míg aztán menstruáció-erősségű, darabos vérzés lett.
A következő terhességemnél az 5. héten megint volt pecsételés friss vérrel, persze az előző tapasztalatok után ettől teljesen kiborultam. De aztán elmúlt, napokig jött még egy kis barna, de szerintem az csak a maradék vér volt, ami lassan folydogált ki. Az ultrahangon minden rendben volt, de a biztonság kedvéért én is kaptam Utrot. Az egész első trimeszterben voltak enyhe görcseim. Szóval szerintem simán lehet, hogy nálad is minden rendben van, de sajnos ki kell várni az ultrahangot. Átérzem az aggodalmadat, nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!