Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gombás hüvelyi fertőzés 18...

Gombás hüvelyi fertőzés 18 hetesen? Ugye nem nagy baj?

Figyelt kérdés

A doki adott rá canesten kúpot, és azt mondta, hogy ez gyakori gond terheseknél. De én nem értem hogy mitől lehet.

Tisztálkodom, mindent fertőtlenítek, idegen helyen nem ülök wc-re stb. Mitől lehet ez a gond mégis?

köszönöm

2010. aug. 5. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt eleve alacsonyabb üzemmódban dolgozik az immunrendszer, hogy a szervezet a babát ki ne lökje, így hamarabb megtalál minden kisebb-nagyobb fertőzés. Az állandó fertőtlenítés meg még el is nyomja az immunrendszert... Tehát normális higiénia elég, nem kell sterilnek lenni mindennek :)) Az orvosod tudja, mit lehet tenni, bízz benne. Különben a terhességsorán többször is vissza jöhet, ez ne rémítsen meg, csupán mindig kezelni kell, úgy nem fog problémát okozni!
2010. aug. 5. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt háromszor volt, kezeltem, elmúlt. Nem tisztálkodtam másképp, mint máskor, mégis csak terhesség alatt jött elő. De a terhesség az ilyen, érzékenyebb lesz a hüvely és könnyebben gombásodik.
2010. aug. 5. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is háromszor volt. Soha előtte, de azóta sem. Arra az egyre figyelj, ha akkor is van és kezeled, amikor szülni mész, mindenképpen szólj a dokinak vagy a szülésznőnek. A kúp miatt nekem majdnem nem látták meg, hogy szivárog a vizem, mert a lakmusz nem színeződött el.

Azt, hogy mitől lehet, már előttem leírták.

2010. aug. 5. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Elkaphattad a párodtól is. Ezért javallott terhesség alatt gumiban huncutkodni. Ja és ami fontos a kézi munka előtt is alapos kézmosás körömkefe stb.

Jobbulást

2010. aug. 5. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!