Mikor maradnátok otthon? Hány hetesen?
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok. Egy virágboltban dolgozom egy nagyvárosban. Főnököm tud a terhességről, de mondta addig ne menjek táppénzre még nem talál helyettem másik embert. Ami a legjobb,hogy meg sem hirdette az állást azota sem hogy bejelentettem,hogy terhes vagyok. Nagyváros, sokan jönnek,rengeteg temetés igy egy halom koszorú van állandoan. Meddig várjak? Nap végére elfáradok,4 éve dolgozom itt, jön a tél rettentő hideg lesz bent a boltban is a virágoknak ugyebár nemjó a meleg.2020. aug. 20. 06:26
11/14 anonim válasza:
Ez a 15 nap hülyeség, 15 napot fizet normál táppénz esetén. Ha veszélyeztetett terhesként mész el, ami valószínű, táppénz hozzájárulást kell fizetnie, a folyósított ellátás 1/3 részét, emiatt nem szeretik, ha hamar elmennek táppénzre. Szülési szabadság alatt már nem fizet semmit.
12/14 anonim válasza:
Mármint a 15 nap betegszabadság, ami után táppénz jár, pl. egy átlagos betegségnél. Terhesség az 9es kód és rögtön táppénz.
13/14 anonim válasza:
ezt nem tudtam, hát ezt mondjuk átvállalhatná az állam, ami a fizetésed felét benyeli különféle adók címén...
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor jol gondoltam hogy fizeti végif ,mert ezt mondta hogy neki rengeteget kell fizetnie utánam abban a jópár hónapban..
Jol teszed hogy elmész táppénzre teis. Igenis semmi megbecsülést nem kap egy bolti dolgozo. Lehet jönni azzal,hogy mert a boltos is milyen. Én mindig kedves vagyok a legutolso alja gonosz emberrel is, de azért nagyon rosszul tud esni és igenis stresszeli is az embert rendesen.
2020. aug. 20. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!