Tévhit az,hogy az anyukák terhesség alatt lányokkal keveset híznak,mert lányok vigyáznak anyukájuk alakjára,fiukkal terhesen rengeteget-sokat híznak az anyukák,fiuk megnövesztik anyukájukat?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 11:41
21/23 anonim válasza:
Én ezt úgy hallottam ,hogy a lányok elveszik anyjuk szépségét.
A fiúk szèppè teszik az anyjukat.
Kislányommal 15 kg-ot híztam.
Egy merő pattanás és ekcémás lettem.
14 hétig hánytam... Stb..
Fiammal összesen 7 kgot híztam.
A bőröm nagyon szép volt.
Nem voltam vele rosszul.
Szóval nálam pont fordítva.
22/23 anonim válasza:
Az egyetlen, aki vigyázni tud az alakodra te magad vagy. Attól hízik mindenki, amit megeszik. Elhiszem, hogy jobban hangzik így, de az a helyzet, hogy aki mértékkel, de egészségesen eszik, annak a terhességi gyarapodása is egészséges mértékű. Semmi nem indokolja a 20 kiló hízásokat. Nyilván lehet ennek egy része víz, de azért nem ez az általános.
23/23 anonim válasza:
Hahahahaha
Nő vagyok, anno anyám akkora volt velem terhesen mint egy bálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!