Tévhit az,hogy az anyukák terhesség alatt lányokkal keveset híznak,mert lányok vigyáznak anyukájuk alakjára,fiukkal terhesen rengeteget-sokat híznak az anyukák,fiuk megnövesztik anyukájukat?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 11:41
11/23 anonim válasza:
Fiammal 25, lányommal 27 kg-ot híztam. Egyik sem vigyázott az alakomra, arról viszont gondoskodtak, hogy hamar lemenjen a többlet.
12/23 anonim válasza:
9kg-t hiztam fiúval. Tesom 15kg-t lánnyal. Nem ez tuti nem egy hülye babona. Csakis tudományos tényeken alapulhat. 🙈🙈
13/23 anonim válasza:
😂
10 kilót híztam a lányommal
12t a fiú-lány ikerpárral 😉
14/23 anonim válasza:
Ha sokat eszel, sokat hízol... Nem a gyerek neme dönti el...
15/23 anonim válasza:
A fiam 3960 grammal született és 54 cm-el és 2 kg-ot fogytam magamról a terhességem alatt, tehát ennyivel voltam kevesebb közvetlenül szülés után, mint amennyivel kezdtem az egész terhességet. Szóval szerinted? :) Semmi köze a baba neméhez.
16/23 anonim válasza:
Engem nem a fiam növesztett meg, hanem a sok tábla csoki, amit naponta bezabáltam, merthogy úgyis lemegy. Hát nem ment. A 20 kilóból 10 rajtam maradt. Ezutàn mikor a lányommal terhes lettem, én vigyáztam a saját alakomra, nem a lànyom, így már csak 4 kiĺót híztam.
17/23 anonim válasza:
Ha Sóher Norbit várod, akkor tuti, már bentről intézkedik.
18/23 anonim válasza:
Ugye nem komoly, hogy ennyire sötét vagy???!!!! 😒
19/23 anonim válasza:
Ez csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mennyit hízol. Ha odafigyelsz az étkezésedre, nyilván nem fogsz felszedni 10 kilót.. Én a kisfiammal nem figyeltem eléggé oda, feljött 12 kg. Most kislányt várok, 35 hetes kismama vagyok, nem híztam. Odafigyeltem az étkezésre
20/23 anonim válasza:
Ez egy népi mondás?
Én úgy hallottam, "ha a nőben kuki van, jól érzi magát". Azaz, a lánynál hányingered van, a fiúnál nem. Nálam bejött, a lánnyal az első 20 hétben mindentől hánytam, inkább fogytam, mint híztam, összességében 10 kg jött fel a terhesség végére, amit könnyedén le is adtam. A fiammal meg éhségrohamaim voltak, vele 16 kg-t híztam, a végén már mondta a doki, hogy figyeljek az étrendre.
Persze most jönnek ezren, hogy ők fiúval is hányósak voltak, lánnyal meg nem, de azért összességében ez be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!