Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem hamarabb jön a...

Úgy érzem hamarabb jön a baba, lehetséges?

Figyelt kérdés

Ez beszokott válni ez a megérzés, vagy mindenki így van vele?

30 hetes kismama

2008. nov. 26. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
En is a 30. hetben vagyok, es en is az eleje ota ugy gondolom, hogy picivel elorbb fog jonni a kiirt idopontnal.
2008. nov. 26. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy éreztem sőt nekem a doki is azt mondta hogy hamarabb meg lesz a baba!Egyenlőre még jól érzi magát bent a kicsi fiam!

39 hetes kismama

2008. nov. 26. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én is kb. a 30.héttől be voltam csomagolva, mert úgy éreztem elöbb fog megszületni a baba.

de ez csak amiatt van szerintem, hogy nagyon várjuk/vártuk, türelmetlenek vagyunk/ voltunk.

a 39.héten jött világra a kisfiam.

sok boldogságot

2008. nov. 26. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos a kimondott szónak,gondolatnak teremtő ereje van. Én az első babával végig így éreztem,ettől féltem és sajnos a 35.héten meg is született.(egészségesen)de azért meg voltam ilyedve!!!Most 35 hetes és 5 napos vagyok és sosem gondoltam rá,hogy elöbb szülünk.

Tudom,hogy a végén fog megszületni és érzem,hogy így is lessz!!!Ne aggódj,jön amikor jönnie kell!

2008. nov. 26. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Saját példánkból kiindulva: nincs összefüggés.

Én eredetileg december 3-ra voltam kiírva, amit előrehoztak november 27-re. De nagyjából a teherbeesés óta éreztük, hogy hamarabb megszületik a babánk. Nem negatív érzések voltak ezek, nem a koraszüléstől féltünk.

Az orvosok és a szülésznő erre csak ráerősített, ugyanis már a 14. héten nagyobb volt a baba, majd végig tartotta ezt. Úgyhogy azóta hallgattam mindenkitől, hogy kint lesz november közepéig. Bennünk a megérzés annyira erős lett, hogy nem is foglalkoztunk az eredeti dátumokkal, szinte biztosra vettük a november közepét.

Nem jött be, jelentem, még egyben vagyunk. És már bánom, hogy hagytuk magunkat beleélni ebbe. Ugyanis november elejétől mindenki meg akar szüleszteni, állandóan jeleket figyeltünk két hétig, már kezdtünk beleőrülni és nagyon csalódottak voltunk. Most már nem türelmetlenkedem, viszont egyre elképzelhetetlennek tartom azt, hogy hamarosan megszülök, csak távoli jövőképként lebeg az egész a szemem előtt. A túlhordásra is nagy esélyem van...

2008. nov. 27. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pont két hét múlvára vagyok kiírva. Az egész terhesség alatt azt éreztem, hogy simán előbb fogok szülni 3-4 héttel, hogy ilyenkorra már meglesz a baba. Most meg már azt érzem, hogy végig fogom hordani a babát, a 40.hétig, vagy talán még tovább is.

Még mindig reménykedek, hogy hangyányit előbb jön, nagyon nagyon nem szeretném túlvinni a 40.hétnél.

2008. nov. 27. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!