Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halványabb lett a terhességi...

Halványabb lett a terhességi tesztem. Akkor már nincs remény?

Figyelt kérdés

2 napja egy szép pozitívat teszteltem. Nem volt még annyira erős,mint a kontroll mondjuk,de jól látható.

Éjjel amikor megèbredtem csináltam egy másikat. Gondoltam ez már olyan lesz, mint a kontroll csík és nem.... jóval halványabb,mint a két nappal ezelőtti. Nem maradt velünk a baba vagy éjjel nem úgy termelődik a hcg?

2020. aug. 11. 08:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mar ilyen es aztan tok beparaztam h kemiai terheaseg de kesobb csinaltam egy ujabb tesztet es au mar eros volt. Ne add fel.
2020. aug. 12. 13:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Direkt nem csinálsz egy tesztet se szabályosan reggeli vizeletből?
2020. aug. 12. 14:14
 23/25 A kérdező kommentje:

Azóta csináltam még egyet,ami már teljesen negatív.

Progeszteron nekem is van itthon. Az orvosom azt mondta,ha pozitív lesz, akkor kezdjem is el szedni.

Ez miatt is teszteltem ennyiszer,mert nem tudtam eldönteni,H szedjem vagy sem.

Köszönöm a válaszokat és remélem igazatok lesz,hogy előkèszítette a helyet a babának.

2020. aug. 12. 18:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Na mi ujsag?
2020. aug. 23. 09:26
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem lett baba. Megjött pár napra rá a menstruációm. Valószínűleg kèmiai lehetett.
2020. aug. 23. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!