Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halványabb lett a terhességi...

Halványabb lett a terhességi tesztem. Akkor már nincs remény?

Figyelt kérdés

2 napja egy szép pozitívat teszteltem. Nem volt még annyira erős,mint a kontroll mondjuk,de jól látható.

Éjjel amikor megèbredtem csináltam egy másikat. Gondoltam ez már olyan lesz, mint a kontroll csík és nem.... jóval halványabb,mint a két nappal ezelőtti. Nem maradt velünk a baba vagy éjjel nem úgy termelődik a hcg?

2020. aug. 11. 08:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanaz a típusú teszt? Nagyon sok múlik a vizelet töménységén. Hányadik napon vagy?

Hamis illúziót sem szeretnék benned kelteni, mert sajnos lehet a jele egy félresikerült terhességnek, de ha nincs görcs és vérzés, egy-két nap múlva reggeli vizeletből ismételnék (ugyanolyan teszttel), hogy erősödött-e, addig nem hergelném magam. Azért egy-egy haloványabb teszt beleférhet.

2020. aug. 11. 08:22
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

inkább várj ki egy reggelit, ne éjszakait. de nem lesz minden esetben ugyanolyan erősségű.

van olyan ismerősöm, aki végig nagyon halvány pozit tesztelt, mégis baba volt :)

3/25 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell egy pozitív teszt után feszt tesztelgetni?

Igen, előfordulhat hogy korai kémiai terhesség, de az is lehet hogy Bem volt annyi Hcg a vizeletben!

4/25 A kérdező kommentje:

Ugyanaz a teszt ( Gabriel)

Igazából én sem értem milyen megfontolásból teszteltem újra, talán csak látni szerettem volna egy nagyon erős második vonalat, ehelyett éjjel kb nem aludtam semmit.

2020. aug. 11. 08:31
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a tesztek nem alkalmasak a HCG mennyiségének mérésére. Csak azt jelzik, hogy van HCG. Ne parázz, ne tesztelj.
2020. aug. 11. 10:03
 6/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem értek egyet az utolsóval! Sajnos ha halványodik a teszt, az nem jelent jót, valószínűleg kémiai terhesség lesz, nekem is így volt!

Amikor valóban terhes voltam, egyre erősebbek voltak a tesztek!

2020. aug. 11. 10:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lettek erősebbek a tesztek, jelenleg a 14. hétben járok, minden rendben van. A kilencedik héten kíváncsiságból csináltam, hát nem ugrott le a két csík :D

De mondjuk azt a teszteket látni kéne, mert ha extrán elhalványul, az valóban jelenthet elhalást.

2020. aug. 11. 10:32
 8/25 A kérdező kommentje:
Leugrottam még egy tesztèrt. Hamarosan megcsinálom és utána fölteszem mindhármat sorban.
2020. aug. 11. 11:44
 9/25 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt,halványodott,majd el is vetéltem 5+4 hetesen. Napról napra lett a szép erősből egyre halványabb.(xepil)

Csináltam egy predictort is mikor elkezdett halványabb lenni az x epil,az szép erős lett,de gondolom érzékenyebb is és azért hcg meg volt még a szervezetemben. Szóval én nem vennék másik fajtát,hanem a gabrielt ismételném 2 nap múlva!

2020. aug. 11. 12:22
 10/25 A kérdező kommentje:

Sajnos ennek a hónapnak annyi.

Ugyan azzal teszteltem megint és már csak extra halvány.

Mikor fog megjönni ilyen esetben?

Mire számítsak?

2020. aug. 11. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!