Halványabb lett a terhességi tesztem. Akkor már nincs remény?
2 napja egy szép pozitívat teszteltem. Nem volt még annyira erős,mint a kontroll mondjuk,de jól látható.
Éjjel amikor megèbredtem csináltam egy másikat. Gondoltam ez már olyan lesz, mint a kontroll csík és nem.... jóval halványabb,mint a két nappal ezelőtti. Nem maradt velünk a baba vagy éjjel nem úgy termelődik a hcg?
Ugyanaz a típusú teszt? Nagyon sok múlik a vizelet töménységén. Hányadik napon vagy?
Hamis illúziót sem szeretnék benned kelteni, mert sajnos lehet a jele egy félresikerült terhességnek, de ha nincs görcs és vérzés, egy-két nap múlva reggeli vizeletből ismételnék (ugyanolyan teszttel), hogy erősödött-e, addig nem hergelném magam. Azért egy-egy haloványabb teszt beleférhet.
inkább várj ki egy reggelit, ne éjszakait. de nem lesz minden esetben ugyanolyan erősségű.
van olyan ismerősöm, aki végig nagyon halvány pozit tesztelt, mégis baba volt :)
Minek kell egy pozitív teszt után feszt tesztelgetni?
Igen, előfordulhat hogy korai kémiai terhesség, de az is lehet hogy Bem volt annyi Hcg a vizeletben!
Ugyanaz a teszt ( Gabriel)
Igazából én sem értem milyen megfontolásból teszteltem újra, talán csak látni szerettem volna egy nagyon erős második vonalat, ehelyett éjjel kb nem aludtam semmit.
Nem értek egyet az utolsóval! Sajnos ha halványodik a teszt, az nem jelent jót, valószínűleg kémiai terhesség lesz, nekem is így volt!
Amikor valóban terhes voltam, egyre erősebbek voltak a tesztek!
Nálam nem lettek erősebbek a tesztek, jelenleg a 14. hétben járok, minden rendben van. A kilencedik héten kíváncsiságból csináltam, hát nem ugrott le a két csík :D
De mondjuk azt a teszteket látni kéne, mert ha extrán elhalványul, az valóban jelenthet elhalást.
Nálam is ez volt,halványodott,majd el is vetéltem 5+4 hetesen. Napról napra lett a szép erősből egyre halványabb.(xepil)
Csináltam egy predictort is mikor elkezdett halványabb lenni az x epil,az szép erős lett,de gondolom érzékenyebb is és azért hcg meg volt még a szervezetemben. Szóval én nem vennék másik fajtát,hanem a gabrielt ismételném 2 nap múlva!
Sajnos ennek a hónapnak annyi.
Ugyan azzal teszteltem megint és már csak extra halvány.
Mikor fog megjönni ilyen esetben?
Mire számítsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!