Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halványabb lett a terhességi...

Halványabb lett a terhességi tesztem. Akkor már nincs remény?

Figyelt kérdés

2 napja egy szép pozitívat teszteltem. Nem volt még annyira erős,mint a kontroll mondjuk,de jól látható.

Éjjel amikor megèbredtem csináltam egy másikat. Gondoltam ez már olyan lesz, mint a kontroll csík és nem.... jóval halványabb,mint a két nappal ezelőtti. Nem maradt velünk a baba vagy éjjel nem úgy termelődik a hcg?

2020. aug. 11. 08:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Reggel lett volna értelme a tesztelésnek,most h nem olyan koncentrált a vizeleted,nem sok értelme volt.

De ha mégis vetélés lesz,nekem 3 napra a halványodó teszt után indult meg. De mindenkinél más.

2020. aug. 11. 12:36
 12/25 A kérdező kommentje:

Éjjel is 4 órát bírtam ki a pisilèssel és most is, tehát kb hasonlóan volt koncentrált.

Legalább akkor már jöjjön meg minél előbb,ha így alakult.

2020. aug. 11. 12:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Mutatsz azért képet a tesztekről? :)
2020. aug. 11. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
Hányadik dpon vagy ?
2020. aug. 11. 16:40
 15/25 A kérdező kommentje:
Holnap tudok csak képet feltölteni.
2020. aug. 11. 18:42
 16/25 A kérdező kommentje:

Sikerült ma feltölteni.

A felső az első és úgy jönnek sorban. Sajnos teljesen elhalványodott. :(

[link]

2020. aug. 11. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Az öndiagnosztizálás helyett érdemesebb lenne orvoshoz menned.
2020. aug. 12. 01:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, lehet tényleg csak kémiai lesz ebből de bár ne lenne igazam!:(

Tudom mennyire de mennyire idegörlő állandóan negatívat tesztelni, de hidd el mikor a legkevésbé sem számítasz majd rá ott lesz a baba a pocidban❤️ Kitartás!

2020. aug. 12. 03:14
 19/25 anonim ***** válasza:

Sajnos én is igy jártam 2-szerbéd mind a 2-szer rá pár napra megjött. Először nem várt után 7 napra, 2.szor meg 5 napra.

Az első ilye után egyből újra terhes lettem, abból született a fiam😊

Rá 5 évre újra próbálkozás, kémiai terhesség és rá 2 hónapra beköltözött a pocaklakóm. Most vagyok 19 hetes terhes :-)

Nekem azt mondták, hogy az előző előkészítette a helyet az új babának :-) még amit tanácsoltak, hogy a vetélés után emlékszik a szervezet, ezért nem érdemes hónapokat kihagyni. Nekünk bejött :-)

Fel a fejjel, a következő veletek fog maradni :-)

2020. aug. 12. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok újra. Vetélés után egyből itatattam fel a dokimmal progeszreront. Amint pozitív lett újra a tesztem, azonnal elkezdtem szedni. Lehet placebó, de engem megnyugtatott.
2020. aug. 12. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!