Halványabb lett a terhességi tesztem. Akkor már nincs remény?
2 napja egy szép pozitívat teszteltem. Nem volt még annyira erős,mint a kontroll mondjuk,de jól látható.
Éjjel amikor megèbredtem csináltam egy másikat. Gondoltam ez már olyan lesz, mint a kontroll csík és nem.... jóval halványabb,mint a két nappal ezelőtti. Nem maradt velünk a baba vagy éjjel nem úgy termelődik a hcg?
9-es vagyok. Reggel lett volna értelme a tesztelésnek,most h nem olyan koncentrált a vizeleted,nem sok értelme volt.
De ha mégis vetélés lesz,nekem 3 napra a halványodó teszt után indult meg. De mindenkinél más.
Éjjel is 4 órát bírtam ki a pisilèssel és most is, tehát kb hasonlóan volt koncentrált.
Legalább akkor már jöjjön meg minél előbb,ha így alakult.
Sikerült ma feltölteni.
A felső az első és úgy jönnek sorban. Sajnos teljesen elhalványodott. :(
Kérdező, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, lehet tényleg csak kémiai lesz ebből de bár ne lenne igazam!:(
Tudom mennyire de mennyire idegörlő állandóan negatívat tesztelni, de hidd el mikor a legkevésbé sem számítasz majd rá ott lesz a baba a pocidban❤️ Kitartás!
Sajnos én is igy jártam 2-szerbéd mind a 2-szer rá pár napra megjött. Először nem várt után 7 napra, 2.szor meg 5 napra.
Az első ilye után egyből újra terhes lettem, abból született a fiam😊
Rá 5 évre újra próbálkozás, kémiai terhesség és rá 2 hónapra beköltözött a pocaklakóm. Most vagyok 19 hetes terhes :-)
Nekem azt mondták, hogy az előző előkészítette a helyet az új babának :-) még amit tanácsoltak, hogy a vetélés után emlékszik a szervezet, ezért nem érdemes hónapokat kihagyni. Nekünk bejött :-)
Fel a fejjel, a következő veletek fog maradni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!