Mit gondoltok, ha adottak lennének a körülmények vállalnátok negyedik babát? Mit gondoltok azokról akik négy-öt gyerekeket bevállalnak?
Nálunk most 5-4-2 évesek a gyerekek és én is, férjem is nagyon szeretnénk még egyet. Úgy érzem elbírnék még egy gyerekkel, el is férne még.. Ami visszahúz egy picit az az hogy akkor a meglévő háromtól venne el engem az új baba..időben energiában..
Valahogy azt veszem észe hogy itt Magyaroszágon már a három is olyan "sok" hát még a négy vagy több.. De én nem érzem soknak, szeretnénk nagy családot.. Csak hát közben szeretném azt is hogy mindegyiknek minden meg legyen adva..
20 mondjuk gyerekeskent mondom, hogy valóban BKV-zni nem olyan hajókkal kene, mint amiket egyesek feltolnak a járművekre... valóban lehetne méretkorlátot bevezetni. Manapság már a babakocsi is kezd ilyen farok meghosszabbitas lenni, minél nagyobb meg csicsasabb legyen. Nincs vele baj, ha a BMW csomagtartójába dobják be, de a 4-6-on picit zavaró bizonyos méret felett. (Bocsánat elférünk megint a témától)
2020. aug. 11. 11:15
22/33 anonim válasza:
Elhiszem, hogy zavaró tud lenni, de azért normàlis ember tudja hogy valszeg anyuka se élvezi a nyomorgást meg a felkínlódást. Èn még olyan embert nem láttam aki pusztán poénból utazik Csepelről Újpestre bkv-val, hogy mást felcsesszen.
2020. aug. 11. 12:02
23/33 anonim válasza:
Olyannal en se. Olyannal viszont igen, akinek nincs kocsija és BKV-zik mégis a legnagyobb szart veszi, mert az rose gold vagy tokom tudja miért 🙈
2020. aug. 11. 13:30
24/33 anonim válasza:
Kit érdekel kinek hány gyerek a sok. Nehogy már adj idegenek véleményére. Annyi gyereked legyen, amennyit szeretnél és tisztességesen fel tudsz nevelni.
2020. aug. 11. 13:38
25/33 anonim válasza:
23 sajnos a lengyel kocsikra igaz, hogy batár nehezek, és akkorák mint egy susuki swift. Csak hogy azok a legolcsóbbak is általában. Na most nyilván nem mindenkinek telik egy drágább de kisebb könnyebb kocsira, ami nem foglalja el a fél villamost, így veszik, amire futja, gondolom én.
2020. aug. 11. 14:07
26/33 anonim válasza:
Nyilván nem ismerem Budapest összes kismamáját. Biztos van ilyen is, olyan is. Ettől meg valóban nem kellemes és talán nem is fair a több utazóval szemben. Akkor vegyen használtan élhető méretet. Mindegy, nem védem a bunkókat egyáltalán, de ez egy valós probléma, ahol most te is a kifogásokat meg a mentségeket keresed, holott megoldás is van. Persze amíg a BKV nem vezet be méret korlátot, minden csak szajtepes és csak bízni lehet az anya intelligenciájában, hogy valami normális megoldásra törekszik.
2020. aug. 11. 14:25
27/33 Derjaderja válasza:
"Vegyen használtan egy élhető méretet". Csakhogy vannak egyéb szempontok is, pl súly, kerekek stb, nekünk pl terepkerekesre volt szükségünk.
Használtan is 70-ért vettük, újonnan 130 ezer.
Meg hát a mózes is nagy.
Szerintem ilyenért már ne szívassák az embert. Van a buszon egy babakocsiknak kijelölt rész, több kocsi úgysem fér el.
2020. aug. 11. 15:23
28/33 anonim válasza:
Ha normálisan rakod és nem batár nagy babakocsi akkor elfér kettő is még a szóló buszokon is.
2020. aug. 12. 18:07
29/33 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet a negyedik, ha szeretnétek. Nekünk most fog születni a harmadik.
2020. aug. 12. 18:08
30/33 anonim válasza:
Én a saját példámmal tudok válaszolni. Négy gyerekünk van, 5,5 év van a legkisebb és a legnagyobb között. Már nagyok, a legkisebb most végzős gimnazista. Sokat beszélgetünk velük a gyerekkorukrol, milyen emlékeik, élményeik vannak, mindig az jön elő, hogy élvezték, örülnek neki, hogy ennyien vannak. Azáltal, hogy négyen vannak, nagyobb önálloságot kaptak, ami szerintem javukra vált. Szerintem, ha tényleg szeretnétek, vágjatok bele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!