Feta sajt terhesen?
Figyelt kérdés
14+2 hetes kismama vagyok. Az egyik kedvenc ételemben benne van töltelékként a feta sajt. Pontosabban: fetasajttal lilahagymával töltött rántott csirkemell. Hónapok óta nem ettem ilyet, most viszont eléggé megkívántam. Viszont azt hallottam, és olvastam, hogy a fetasajt nem tesz jót a babának, árthat is. Hogy vagytok ezzel? Nyilván nem rendszeres lenne a fogyasztása. :)
Ettetek terhesen fetát?
2020. aug. 9. 15:30
11/15 A kérdező kommentje:
:D ok, főnök. majd adsz gyereknevelési tanácsokat is? egy rohadt kérdést tettem fel. te úgy nevelsz fel majd gyereket, hogy soha senkitől nem kérsz majd tippeket, tanácsot? ah igen, akkor esküszöm fejet hajtok előtted. :D nem baj, remélem jó napod lett attól, hogy kiokoskodtad magad.
2020. aug. 9. 16:41
12/15 anonim válasza:
A fetát nyersen és sütve is eheted, pasztörizált sajt. Amit nem ajánlanak azok a penészes sajtok.
13/15 anonim válasza:
Én nagy sajtrajongó vagyok, minden sajtot 3lettem éjjel-nappal.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😊
2020. aug. 9. 20:15
15/15 anonim válasza:
12-es jol irta.
Peneszes ..camamberteket, mezet keruld. Csirket fetaval toltve ehetsz. Ezen ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!