Szucs oliver kérdése:
Hova forduljak ha a főnököm bejelentette hogy felmond nekem ha megtartom a babámat? És ha nem is rúgna ki mennnyit kapnék havonta betegállományban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 éve dolgozom rendesen be vagyok jelentve de a főnököm megmondta hogy sajnos igy nem tudja vállalni azt hogy megtart magyarul ki leszek rúgva.És ha nem is rúgna ki mennnyit kapnék havonta betegállományban? Minimálbérre vagyok bejelentve.3 hónapos koromig biztos nem dolgozhatok, most vagyok 8 hetes.
Köszönöm
2010. aug. 4. 11:40
11/16 anonim válasza:
Nem rúghat ki...jó idióta főnököd van, hogy még ezzel sincs tisztában...és egyáltalán nem kell hozzá kiskönyv...védve vagy a fogantatás pillanatától...
12/16 anonim válasza:
Mint irtam, nem kell betegszabira menned, hiszen ha a munkakörödben nem dolgozhatsz a vegyszerek miatt se pl., akkor ha nem tud más munkakörbe tenni, akkor nem kell bejárnod dolgozni és kapod a fizetésedet (állásidőre járó fizetés).
13/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a terhesség védettséget ad. Nem rúghat ki azért mert babát vársz. Nekem azt mondta a könyvelő a munkahelyemen, hogy ne aggódjak, védve vagyok. Addig dolgozok ameddig jónak látom. Nem tudnak mit tenni. NEM RÚGHAT KI!!! Engem nem akartak kirúgni, csak hamar elküldeni táppénzre, mert visszajött babázásról a kolléganőm.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. aug. 5. 08:51
15/16 anonim válasza:
Azt még talán nem irtuk, hogy ha mégis táppénzre mész, akkor az a béred 60 %-a lesz (az első 10 nap 70%, de az nem mérvadó itt).
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. aug. 5. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!