Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számít, hogy mikor szülök,...

Számít, hogy mikor szülök, tavasszal, nyáron, ősszel, télen?

Figyelt kérdés
Érveket szeretnék, szerintetek mikor jó.
2008. nov. 26. 15:13
 1/10 anonim válasza:
49%
A kicsi születénapja szempontjából számít :)
2008. nov. 26. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik jó!! Úgyse te döntöd el, mikor esel teherbe, azért ez nem úgy megy, hogy na majd én akkor most...

Én két hét múlva fogok szülni, ami szerintem klassz, mert legalább nyáron még nem volt nagy hasam, lehetett mászkálni, nyaralni, és jövő nyáron meg már akkora lesz a baba, hogy őt is lehet vinni simán nyaralni.

A baba kicsit fázni fog, mikor hozzuk haza a kórházból, meg utána a sétákon, de majd felöltöztetem.

Teljesen mindegy, melyik évszakban szülsz, mindegyiknek van előnye-hátránya. Például aki vizesedik nagyon, annak elég vacak, ha 50 fokban van nagy pocakja.

De babaszületés mindig jó dolog :) :)

2008. nov. 26. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyiknek van előnye hátránya. Télen szülni azért jó, mert a sok fini gyümölcs, zöldség pont az elválasztás idején lesz nemcsak az uncsi alma-banán :))

De egy barátnőm nagyon magasvérnyomású vizesedésre is hajlamos, igy ők úgy időzitették hogy ősz végén, télen vagy tavasz elején szüljön. Így is sikerült, februárban szül :)

Én októberben szültem, ami azért volt jó, mert nyáron annyira nem volt nagy a pocim és még strandon meg vízparton is tudtam úszni, mozogni..az utolsó hónapban meg már legszivesebben csak otthon voltam.

2008. nov. 26. 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én örültem, hogy áprilisban szültem, mert már jó időbe vihettem ki a bébim és a nagyon hideg időben még összeért a kabátom.

Üdv.

2008. nov. 26. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én januárban szültem, nagyon rossz volt, hogy a mínuszok miatt majdnem 5 hétig nem tudtam kivinni a babámat, depressziós is voltam rendesen. A fűtés számlánk az egekben volt, mert ugye ilyen picire egész nap fűteni kell, hogy jó melegben legyen. De tényleg előny volt, hogy a hozzátáplálás kezdetére rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt lehetett kapni és könnyebb volt vele mozogni, utazni, mint egy újszülöttel.
2008. nov. 26. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem szültem, de április végén fogok és én is arra gondoltam,hogy előny mindenképpen hogy ki tudom vinni rögtön levegőzni és fűteni se sokáig kell, mert jön a jó idő.Egyébként meg olyan mindegy mikor biztos nagyon más, de szép lesz, ha már itt lesz.
2008. nov. 26. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

érv: ilyen varosi legenda szerint az őszi gyerekek intelligensebb :))

komolyra forditva a szót. eredetileg marciusra voltam kiirva, orultem neki, hogy nem az az égető hosegbe fogom kivinni, meg karacsonykor mar majd egyeves lesz.. aztan most februar vegefele tunik realisnak, kicsit felek, mert barmilyen ido lehet, aprilis lett volna a tokeletes, amikor még nincs brutalis meleg, de hideg se, hat igy alakult, azert remelem igy is el fogom talalni a mano oltozetet :))

amugy meg a gyerek olyan ajandek, aminek egesz evben orul az ember

2008. nov. 26. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Első babámat 3 évvel ezelőtt, június végén szültem, szerintem a lehető legjobb időpont! Nem scak egészségi, de anyagi szempontból sem utolsó: elég volt a babára mindig csak egy kis body-t adni. :) Most dec. 12-re avgyok kiírva, mit mondjak, félek a téli influenzajárványtól, ráadásul iszonyatos volt a nyarat terhesen végigcsinálni, egymást érték a vírusos hasmenések, a melegtől lemegy az amúgy is alacsony(80/50) vérnyomásom ami ájuláshoz vezetm ráadásul tüsszöghettem végig az egész augusztust a pollenallergia miatt, mert ugye gyógyszert sajna nem vehettem be. Szóval a harmadik babát megpróbáljuk nem télre időzíteni! :) 37 hetes
2008. nov. 26. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Első babámat áprilisban szültem,jelenleg 14 hetes pocakos vagyok,májusra kiírva. Nekem nagyon bejött a tavaszi születés,mert egyből ki lehetett hozni és rá egy évre amikor megtanult járni,újra tavasz volt,nem kellett neki az overállban ügyetlenkedni. Arról nem beszélve,hogy így simán hordja majd a tesó ruháit.

2008. nov. 27. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
én most szültem 9-én azért rossz egy kicsit mert sajnos mostanába nagyon szeles idők vannak emiatt nem tudunk kimenni.meg hát elég hideg is van .nyáron jól viseltem a terhességet voltunk vadasparkba horgászni stb annyiba jó lesz hogy mire nagyobb lesz a baba akkorra már finomabbnál finomabb gyümőlcsők lesznek.
2008. nov. 28. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!