Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyembe?

Orultseg123 kérdése:

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Azt sem tudom hol kezdjem.

19 éves vagyok és terhes 7 honapos. Nem szeretnék a gyerek apjával élni mert nagyon csúnyán összevesztunk és vert engem. Bár ez most először fordult elő. Ezen kívül más problémáim is vannak vele. Félreértés ne essék nem azt mondom hogy én tökéletes vagyok, de sokat változtam az évek során. Én javultam ő kezdett minél csunyabban viselkedni. Már oda jutottunk hogy kaptam tőle. (kék az egész arcom, combom, derakam, és a folytogatastol a nyakam)

Nem szeretnék vele lenni, ilyen életét elni. Viszont azt se szeretném hogy, másra szoruljak. Remalmom volt mindig is hogy apa nélkül gyereket neveljek a szüleim penzebol. Meg lenne mindenunk nem arról van szó. Nem szeretnék teher lenni, és szégyenlem magam hogy rájuk kell szoruljak. Ők persze biztatnak, hogy jó lesz minden örömmel fognak segíteni és mindent meg adnak nekünk. De nagyon kellemetlen.

Van egy másik lehetőség. Nemetorszagba hónapok óta fizetve van egy albérlet 400 euró. Azon gondolkodom, hogy koltozzek ki mert ugye nem ismeretlen környék, 6 evet laktam kint szüleimmel. Csak nem tudom milyen szozialis juttatasokban lenne részem így fiatal anyaként. Mi tevő legyek. El sem tudjátok képzelni milyen rosszul vagyok napok óta.. De próbálok erős maradni a gyermekemert.

2020. aug. 4. 12:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
A legfontosabb az, hogy minél hamarább lépj. Nem számít, hogy először csinálta. Aki így megver, ráadásul terhesen az egy állat és megteszi máskor is. Sőt a gyereket is verheti. Szerintem most az a leggyorsabb ha a szüleidhez mész. Utána majd meglátod, merre tudsz lépni.
2020. aug. 4. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Ja és orbosi látlelet, távoltartási végzés.
2020. aug. 4. 13:00
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Én egy percet nem élnék vele. Gondolj bele,ha veled ilyen agresszív mi lesz ha meglesz a baba. Lehet akkor még rosszabb lesz. És ha vele is ilyen agresszív lesz? Ilyen esteben én nem szégyelném magam segítséget kérni a szüleimtől csak ameddig helyre nem állsz lelkileg és anyagilag.
2020. aug. 4. 13:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is az arcának kaptam egyből, sikerült csúnyán ki marnom.
2020. aug. 4. 13:41
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy kimartad, nem tartja vissza a további bántalmazástól. A látleletnél, feljelentésnél meg védekezésnek számít, ne aggódj!
2020. aug. 4. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha van lehetőséged lelépni s így elvagy anyagilag eresztve, akkor tedd már meg...startlövésre vársz? Puff!

A német ellátásoknak googleval könnyen utána tudsz járni bár a vírus miatt sok akadály lesz szerintem.

2020. aug. 4. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Én tuti abban a pillanatban otthagytam volna az ilyen férget, főleg aki terhesen megüt egy nőt. Milesz ha majd a poci babát, vagy évek mulva a gyereket is bántja? Én tuti ezen nem is gondolkodnék hanem dobbannék el tőle...
2020. aug. 4. 20:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Hagyd el, csak rosszabb lesz! A gyerekednek nem akarhatsz ilyen életet.
2020. aug. 6. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy a szüleid támogatnak és veled vannak nagyon nagy dolog! Szükséged lesz rájuk! Ebből a kapcsolatból a saját és gyermeked érdekében lépj ki (ahogy a többiek is írták), aki egy várandós nőre kezet emel, az nem férfi. Erre nincs indok. Semmilyen!
2020. aug. 7. 05:36
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Menj a szüleidhez, sose szégyeld. Lehetsz még önálló, fiatal vagy, elôtted az élet (gyerekkel is). Lesz még normális párkapcsolatod. A szüleidnek is lesz alkalmad meghálálni, akár ha már idôsek lesznek és segítségre szorulnak. De ahhoz az kell, hogy te most ne cseszd el az életed.
2020. aug. 7. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!