Mit tennétek a helyembe?
Azt sem tudom hol kezdjem.
19 éves vagyok és terhes 7 honapos. Nem szeretnék a gyerek apjával élni mert nagyon csúnyán összevesztunk és vert engem. Bár ez most először fordult elő. Ezen kívül más problémáim is vannak vele. Félreértés ne essék nem azt mondom hogy én tökéletes vagyok, de sokat változtam az évek során. Én javultam ő kezdett minél csunyabban viselkedni. Már oda jutottunk hogy kaptam tőle. (kék az egész arcom, combom, derakam, és a folytogatastol a nyakam)
Nem szeretnék vele lenni, ilyen életét elni. Viszont azt se szeretném hogy, másra szoruljak. Remalmom volt mindig is hogy apa nélkül gyereket neveljek a szüleim penzebol. Meg lenne mindenunk nem arról van szó. Nem szeretnék teher lenni, és szégyenlem magam hogy rájuk kell szoruljak. Ők persze biztatnak, hogy jó lesz minden örömmel fognak segíteni és mindent meg adnak nekünk. De nagyon kellemetlen.
Van egy másik lehetőség. Nemetorszagba hónapok óta fizetve van egy albérlet 400 euró. Azon gondolkodom, hogy koltozzek ki mert ugye nem ismeretlen környék, 6 evet laktam kint szüleimmel. Csak nem tudom milyen szozialis juttatasokban lenne részem így fiatal anyaként. Mi tevő legyek. El sem tudjátok képzelni milyen rosszul vagyok napok óta.. De próbálok erős maradni a gyermekemert.
Ha van lehetőséged lelépni s így elvagy anyagilag eresztve, akkor tedd már meg...startlövésre vársz? Puff!
A német ellátásoknak googleval könnyen utána tudsz járni bár a vírus miatt sok akadály lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!