Ha ultrahangon üres petezsákot látnak, az napokkal később még mutathat valamit? Kb.5-6 hetes vagyok.
Szia!
Én is 5-6 hetes voltam amikor először mentem dokihoz és csak egy 13x10 mm-es petezsák volt. 2 hét múlva már szívhang is volt.
Doki mit mondott?
Mivel bizonytalan a teherbe esés pontos időpontja, ezért igenis lehetséges, hogy még nem látszik az embriótelep. Az sem mindegy, hogy a doki milyen UH-t használ. Elsőnek üzenném: nekem betöltött 7 (!) hétnél nem látta a doki az embriót, csak a petezsákot, pedig pontosan tudtam azt is, hogy a 14-ik ciklusnapon lettem terhes! Másnap a kórházi UH-n már le is tudta mérni ( 8 mm ) volt, és megmutatta a szívcső pulzálását.
Úgyhogy ha lehet, ne riogasd feleslegesen a kérdezőt. Még bőven van remény!
Szia!
Kérdezőnek üzenem: 4-5-6 hetesen lehet még üres a petezsák! Lehet ott volt, de nem látszott mert még pici és az uh. is régi.
ettől függetlenül te reménykedj, hogy ott van! :)
Az előző 2 válaszólóknak üzenem:
Mindenkinek más a terhesége, máskor látszódik a petezsák, máskor láttni benne az embriót, más a méret!
Ráadásúl ezzek függetlenek azoktól a dátumoktól amiket ti biztosra tudtok!
Ezért nem kell a másiknak neki ugrani!
Itt mindenki a saját kis véleményét írja le!
Boldog babavárást!
28 heteske
Mindegy, nem izgat hogy lepontoznak,nekem nem fáf. :) Vannak olyanok akik tényleg csak azért járnak ide...
Amúgy a terhesség mindenkinek más, egyedi. :)
iGAZ!
ÓÓÓÓÓ nem volt bekapcsolva nálam, hogy a nem hasznos válaszokat lássam.
Sajnálom! Így már érthető, hogy neki ugrodtál!!!
Ezzen én is felháborodok!Az aki ezt állította az nagyon buta és rosszakaró illető.
Bocs mégegyszer!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!