Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ultrahangon üres petezsákot...

Ha ultrahangon üres petezsákot látnak, az napokkal később még mutathat valamit? Kb.5-6 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Sajnálom, de már nem. Nagyon kicsi a valószínűsége. Talán a legközelebbi sikeres lesz. Még egyszer sajnálom.
2008. nov. 26. 14:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 5-6 hetes voltam amikor először mentem dokihoz és csak egy 13x10 mm-es petezsák volt. 2 hét múlva már szívhang is volt.

Doki mit mondott?

2008. nov. 26. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel bizonytalan a teherbe esés pontos időpontja, ezért igenis lehetséges, hogy még nem látszik az embriótelep. Az sem mindegy, hogy a doki milyen UH-t használ. Elsőnek üzenném: nekem betöltött 7 (!) hétnél nem látta a doki az embriót, csak a petezsákot, pedig pontosan tudtam azt is, hogy a 14-ik ciklusnapon lettem terhes! Másnap a kórházi UH-n már le is tudta mérni ( 8 mm ) volt, és megmutatta a szívcső pulzálását.

Úgyhogy ha lehet, ne riogasd feleslegesen a kérdezőt. Még bőven van remény!

2008. nov. 26. 14:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Lombikos vagyok, napra tudom mi a helyzet, köszi a válaszokat. És csak győzködöm magam, hogy sikerüni fog.
2008. nov. 26. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Kérdezőnek üzenem: 4-5-6 hetesen lehet még üres a petezsák! Lehet ott volt, de nem látszott mert még pici és az uh. is régi.

ettől függetlenül te reménykedj, hogy ott van! :)

Az előző 2 válaszólóknak üzenem:

Mindenkinek más a terhesége, máskor látszódik a petezsák, máskor láttni benne az embriót, más a méret!

Ráadásúl ezzek függetlenek azoktól a dátumoktól amiket ti biztosra tudtok!

Ezért nem kell a másiknak neki ugrani!

Itt mindenki a saját kis véleményét írja le!

Boldog babavárást!

28 heteske

2008. nov. 26. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te nem láttad a tényleges első választ, mert kikerült a hasznosok közül. Azt olvasd el, és lehet, te is felháborodsz.
2008. nov. 26. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, " 28 heteske" nem én pontoztalak le, neked is tökéletesen igazad van. Kezdem elhinni azt a mendemondát, hogy valaki tényleg azért "jár" ide, hogy lepontozza a többieket......
2008. nov. 26. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Mindegy, nem izgat hogy lepontoznak,nekem nem fáf. :) Vannak olyanok akik tényleg csak azért járnak ide...

Amúgy a terhesség mindenkinek más, egyedi. :)

2008. nov. 26. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

iGAZ!

ÓÓÓÓÓ nem volt bekapcsolva nálam, hogy a nem hasznos válaszokat lássam.

Sajnálom! Így már érthető, hogy neki ugrodtál!!!

Ezzen én is felháborodok!Az aki ezt állította az nagyon buta és rosszakaró illető.

Bocs mégegyszer!!! :)

2008. nov. 26. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg én az 5. héten voltam petezsák volt 2 hét múlva rendelt vissza s már dobogott a kicsi szíve.És most is itt dobog bennem sőt már mozog is a picurom.Ne aggódj és a hülyékkel meg ne foglalkozz!!!19 heteske
2008. nov. 26. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!