Meg lehet különböztetni a kicsi testrészeit?
33 hetes vagyok.Elég sokat mozog a kislányom.Igaz az, hogy minél aktívabb, annál jobban érzi magát a pocakban?Amikor kinyomja a kis testrészeit, én nem tudom megkülönböztetni, hogy ez most térd, könyök, hát, stb.Egyedül az erősebb rúgásokról tudom, hogy csak a lába lehetett.Ez normális, vagy én vagyok ilyen tapasztalatlan?A másik: biztos csuklott már elégszer, de én ezt sem ismerem fel.Sokszor érzek lüktetés félét, sokszor "rezeg" a hasam, de fogalmam sincs, milyen egy csuklás.Én nem tudom megkülönböztetni.Leírná valaki, hogy mit kellene éreznem?
Köszi!
Lányomat annak idején talán egyszer éreztem csuklani, ha az volt, és hogy milyét nyomta ki? Nem tudtam.
Most az ikrekkel már nem tudom legtöbbször hogy melyik mozog, a félidő környékén még tudtam, de már úgy összegabalyodtak, hogy fogalmam sincs, nemhogy azt tudjam az most egy láb, vagy egy könyök. És hogy kinek a micsodája? Néha aggódok, nem csak az egyiket érzem e.
34 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!