Kell időpont és/vagy beutaló Dr. Altorjay Balázs szülész-nőgyógyászhoz?
Köszönöm a válasz és a megerősítést, hogy bízhatok benne.
Jó egészséget nektek!
Nagyon szívesen. Nem írtam, és nem tudom, tudod-e, hogy ő a Kiskunfélegyházi kórházban "dolgozik", tehát az ő kismamái ott szülnek. Voltam abban a kórházban a szülészeten 1 éjszakát kellett eltöltenem és nagyon pozitív tapasztalataim voltak.
Köszönöm a jókívánságot és sok sikert Nektek! Régóta próbálkoztok?
Köszi az infót. Az nekem pont jó, mert közelebb van, mint Kecskemét. Fel keresem ott. Még csak tervben van a Bébi. Előkészületek miatt akarok menni (szűrés, vizsgálat, ilyesmi). Ha minden rendben van, akkor teljes erőbedobással :)
Mennyi próbálkozás kell mire összejön (leghamarabb)?
Arra nincs konkrét válasz, hogy mennyi idő alatt jön össze. Teljesen egészséges pároknál is van ahol 1-2 hónap, van ahol akár több év is kell. Mérd a hődet legalább 3 hónapig, abból meg lehet állapítani a peteérés időpontját, illetve figyeld a hüvelyváladékot is. Én használtam ovulációs tesztcsíkot, nagyon hasznos volt, a PG53 nevű törpemikroszkóp nálam nem jött be.
Ha bármi kérdésed van, segítek ha tudok.
Sok sikert nektek!
Hú, de bonyolultan hangzik ez. Én kis tudatlan azt hittem elég ha csak. . . na érted :)
Majd meglátjuk, hogy sikerül. Egyenlőre élvezzük a gyakorlati részét. :)
Szia!
Szeretném elkérni az elérhetőségeit, mert a Kiskunfélegyházi kórházban nem találtam.
Elküldöd nekem priviben?
Köszi...
Elküldheted az doraanita88@freemail.hu e-mail címre.
Egyébként pozitív teszt miatt keresem fel őt :D
Köszönöm előre is.
ÜDV, MINDEN JÓT!
Szia!
Voltam nála.
Nagyon örülök, hogy hozzá járhatok, nagyon pozitív élményekkel jöttem el tőle.
Egyébként jó helyen helyezkedik el a "baba" és minden rendben van. 4 hét múlva kontroll :)
KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!