Ha nőgyógyászhoz szeretnék menni, mert problémáim vannak, akkor kell időpont?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első alkalom, még szűz vagyok és nem volt gond, úgyhogy halogattam, most viszont kiderült, hogy nem minden tiptop, és fogalmam sincs, mit csináljak, azt sem, hogy kihez menjek, magándokihoz vagy sztk-ba, és hogy odatelefonáljak vagy ha csak odamegyek, tudnak-e fogadni...2010. nov. 2. 12:17
1/12 anonim válasza:
Magándokit válassz (ha van rá pénzed...), lehetőleg ajánlás (barátnő, anyukád) alapján. Időpontot kell kérni oda is, meg sztk-ba is. Ha sokára akarnak adni, mondd, hogy sürgős, mert összeszedtél valamit, akkor elvileg soron kívül kapsz időpontot. Legalábbis magándokihoz. Ha pesti vagy, tudok ajánlani priviben, de csak hétfőnként rendel.
2/12 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz sztk-ba, ott sem hentesek dolgoznak. Mindenképpen telefonálj oda, és kérdezd meg, hogy kell-e időpont a rendelésre. Legtöbb helyen nem kell, de hallottam már az ellenkezőjéről is. A többi ugyanúgy megy, mint más rendeléseken: bejelentkezel a kartonozóban, a váróban kérdezd meg a többi nőt, hogy név szeritn szólítanak, vagy érkezési sorrendben, ez utóbbi esetben azt is kérdezd meg, hogy ki jött előtted utoljára. Most már csak ki kell várnod, amíg sorra kerülsz. Jobbulást!
3/12 A kérdező kommentje:
Szegeden tanulok, de még nem annyira ismerek itt senkit, hogy ilyesmi témában ajánlást kérjek bárkitől.
2010. nov. 2. 12:24
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem, hogy semmi komoly!
2010. nov. 2. 12:25
5/12 anonim válasza:
Szia! Én Szegedi vagyok. Ha nem magán orvoshoz akarsz menni, akkor én úgy tudom, hogy a Zöld Sándor utcában nem kell időpont, de egy jó tanács: ne a Keresztes Csabához kérd magad. Ha hozzá akarnak a kis ablaknál beírni kérdezd meg, hogy másik doki is rendel-e és kérd ahhoz magad! Tapasztalatból mondom.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az infót!
2010. nov. 2. 13:13
7/12 anonim válasza:
Én is Szegeden tanulok. Ha magándokihoz mennél, akkor Dr. Nyirati Ildikót tudom ajánlani.
SZTK-ban általában időpontot kell kérni (MÁV kórházban biztosan), és vszínűleg elég sokára tudnak adni...
8/12 A kérdező kommentje:
A Zöld Sándor utcai egyenlő a Vasas Szent Péterrel? Csak mert így nem találtam meg. Utóbbihoz meg interneten valaki azt írta, hogy időpontos. Nyirati Ildikónak milyen árai vannak? Lehet, hogy gyorsabban tudna magánorvos fogadni, csak azért nem lenne mindegy, mennyiért. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 2. 22:06
9/12 anonim válasza:
Igen a Zöld Sándor utcai egyenlő a Vasas Szent Péterrel csak régen az volt a neve és valamiért mindig azt mondom még most is. Bocsi :)
10/12 anonim válasza:
Az előző vagyok.Nekem nem kellett időpont, de a biztonság kedvéért hívd fel őket, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!