Ikerterhességnèl 6.hètben bal oldali alhasi fájdalom mi okozhatja?
Figyelt kérdés
6 hetes ikerterhes vagyok minden panaszom az előző terhességemhez képest sokkal erősebb, viszont nyugtalanít, hogy tegnap délután óta a bal oldalon alul kB ott ahol a petefészek szokott fájni ovulációnál, tompa nem erős de folyamatosan húzódó fájó érzésem van. Volt már másnak is ilyen vagy rohanjak az ügyeletre mert nagy bajt jelent? Meg annyi, hogy eléggé izgulok mert az utolsó terhességem a 6. hétben megszakadt😔#ikerterhesség #Bal oldali alhasi fajdalom
2020. aug. 1. 10:29
1/5 anonim válasza:
Rohanj az ügyeletre. Hathetesen még nem rúgdosnak, nem mocorognak.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen peteeres szeru fajdalmam. Semmi probléma nem volt vele. De alapszabály, ha aggodsz, doki.
3/5 anonim válasza:
Lehet csak a szalagok nyúlnak, de hogy ne idegeskedj egész hétvégén lehet érdemes lenne ügyeletre menni. Lehet érdemes lenne ágyban is feküdni amíg ez tart. Megértelek, hogy félsz:-( Nekem áprilisban volt missed ab, és tegnap volt pozitív tesztem. Nagyon nehéz így a napokat kívárni:-( Nekem is eléggé fáj a hasamnál alul, remélem nem méhen kívüli lesz. De még ezt nem látják az orvosok:-(
4/5 anonim válasza:
Ikerterhes kismama vagyok csak én már 30hetben.nekem is volt először hasonló ahogy nyultak a szalagok igyál magnézium, sok folyadékot pihenés és ha nagyon aggódsz mutasd meg dokinak magad de nem lesz gond💓💓🙏
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg ott van a sárgatest. Az simán szokott lenni 2-4 centis és okozhat fájdalmat. Ha nincs vérzés, görcs, és nem kifejezetten erős a fájdalom, én ezzel biztosan nem rohangálnék az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!