Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. Trimeszter végén pisilés...

3. Trimeszter végén pisilés utáni fájdalom másnál is jellemző?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, leginkább éjszaka de már nappal is többször azt érzem, hogy ha nagyon kell pisilnem, nehezen kimegyek a mosdóba, de közvetlenül utána (is) erős menstruációs görcsöket érzek még percekkel azt követően is miután vissza fekszem aludni. Vagy legalábbis valamilyen méhösszehúzódás szerű érzés. Nem tudom eldönteni, hogy a húgyhólyagom fáj vagy a méhem. Másnak is ilyen fájdalmas a pisilés, vagy ez a kezdődő hüvely süllyedés jele? Tartok attól, hogy szülés után valami tartós probléma marad. Van aki csak simán kimegy pisilni és nem görcsöl utána? Vagy ez általános már ilyenkor?
2020. júl. 29. 04:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a második trimeszterben volt ilyen. De csak egyszer. Fájt nagyon. Szerencsére pont aznap mentem az orvoshoz nem talált semmit szóval csak a visszatartás okozta. Már 32 hetes vagyok inkább éjjel 3x is felkelek és kimegyek. Napközben megb pláne. Vagy 20x. Rengeteget iszom, hogy ne vizesedjek.
2020. júl. 29. 05:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez pár napja tart (38. hét), bár nem görcsös fájdalom, hanem tompa és folyamatos. Rengeteget pisilek, nem csíp, csak ez a fájdogálás van. A hét elején kiderült hogy genny és baci van a vizeletemben, nem vészes, de van. Életemben nem volt húgyúti fertőzésem, nem is gondoltam rá.

Lehet érdemes védőnőnél vagy orvosnál rákérdezned neked is, az utolsó egy-két hónapban már különösen hajlamos rá az ember. Persze simán lehet hogy tök más fáj, annyira nehéz már ilyenkor eldönteni...

2020. júl. 29. 07:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

2. Eppen tegnap volt vizelet eredmenyem (az utolso kotelezo labor) es ott nem mutatott ki semmi koros elvaltozast az eredmeny. Viszont a streptococcus eredmeny meg nem erkezett meg. Tudja valaki, hogy annak lehet-e a tunete ez a fajdalom?

2020. júl. 29. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ó, akkor a húgyúti nem játszik :-) Akkor simán lehet, hogy egyszerűen a hasi-medencei nyomás.

GBS ilyet nem csinál, pont azért szűrnek, mert rendszerint tünetmentes egy nő és nem csinál semmit, de a babára veszélyes.

2020. júl. 29. 09:05
 5/6 A kérdező kommentje:

4es koszi a felvilagositast:) mindjart szulsz, sok sikert hozza! Remeljuk minden oke, de tok igazad van hogy mar azt se tudom en se mit erzek, mim faj es miert.

Elso: hat ha meg 3x mennek ki ejszaka! 🤣 ojjaj... Vagy 8x legalabb...

2020. júl. 29. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Kiderult hogy azert fajt ejszaka pisiles utan mert almomban visszatartottam. A vizelet oke, az orvos mondta hogy nyomja a baba feje a hugyholyagom lent. Neha napkozben is elofordul ha megyunk valahova es sokaig vissza kell tartanom.
2020. aug. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!