3. Trimeszter végén pisilés utáni fájdalom másnál is jellemző?
Nekem ez pár napja tart (38. hét), bár nem görcsös fájdalom, hanem tompa és folyamatos. Rengeteget pisilek, nem csíp, csak ez a fájdogálás van. A hét elején kiderült hogy genny és baci van a vizeletemben, nem vészes, de van. Életemben nem volt húgyúti fertőzésem, nem is gondoltam rá.
Lehet érdemes védőnőnél vagy orvosnál rákérdezned neked is, az utolsó egy-két hónapban már különösen hajlamos rá az ember. Persze simán lehet hogy tök más fáj, annyira nehéz már ilyenkor eldönteni...
Koszonom a valaszokat!
2. Eppen tegnap volt vizelet eredmenyem (az utolso kotelezo labor) es ott nem mutatott ki semmi koros elvaltozast az eredmeny. Viszont a streptococcus eredmeny meg nem erkezett meg. Tudja valaki, hogy annak lehet-e a tunete ez a fajdalom?
Ó, akkor a húgyúti nem játszik :-) Akkor simán lehet, hogy egyszerűen a hasi-medencei nyomás.
GBS ilyet nem csinál, pont azért szűrnek, mert rendszerint tünetmentes egy nő és nem csinál semmit, de a babára veszélyes.
4es koszi a felvilagositast:) mindjart szulsz, sok sikert hozza! Remeljuk minden oke, de tok igazad van hogy mar azt se tudom en se mit erzek, mim faj es miert.
Elso: hat ha meg 3x mennek ki ejszaka! 🤣 ojjaj... Vagy 8x legalabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!