Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a rettenetes...

Mi lehet ez a rettenetes fájdalom 38 hetesen?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje, kb 20. hét óta érzek szúró, égető fájdalmat a jobb bordaív alatt. Eleinte csak héba-hóba volt és hamar múlt, de az utolsó egy-két hétben kibírhatatlan.

Orvos mindig elintéz azzal, hogy biztos nyom a baba.

Harmadik terhességem, tudom, hogy ez nem a baba.

Olyan érzés mint mikor a friss műtéti heg húzódik, fekve érzem leginkább és ha leszorítom kézzel, az segít valamennyit, van hogy csak így tudok felállni, ha szorítom, mert olyan érzés mint ha kést forgatnának bennem.

Volt ilyen valakinek? Mi volt ez?

2020. júl. 29. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Máj értékeid rendben vannak?

Vagy esetleg valami bordaközi ideg becsípődhetett, nekem is volt a terhesség elején de hálisten az 1-2 hét alatt elmúlt.

2020. júl. 29. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan,mintha a májam fájna..be is görcsöltem,hánytam,kaptam infúziót is. Néztek máj meg epeenzimeket nem-e azzal van gond,de semmi eltérés nincs. Nekem is azt mondta a doki,hogy a baba nyomja az epét/májat. Nemsokára vége,ez vigasztal. Addig tűrök.

37+2 hkm

2020. júl. 29. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát Kérdező, nekem volt ilyen, jobb bordaív alatti fájdalom+ fejfájás. HELLP szindrómával toltak is 34 hetesen a műtőbe. Én úgy tudom, hogy többségében a 37.hét előtt jellemző, meg nem vagyok orvos,nem ijesztegetésből írom. De légyszi,ha úgy érzed,hogy nem veszik komolyan, mutasd meg magatokat másik orvosnak.
2020. júl. 29. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt kb 34 hetesen. Biztos voltam benne hogy a májam az, iszonyat fájt. Kórházba is kerültem, teljeskörűen kivizsgáltak helpp szindróma gyanúja miatt, de akarmilyen furán is hangzik, tényleg csak a baba volt. Rosszul helyezkedett, és iszonyat nyomta a térdével a májam. Elviselhetetlen volt az utolsó pár hét, szülés után viszont ahogy elmúlt a nyomás, a fájdalom is azonnal.
2020. júl. 30. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!