Lehet terhesség alatt strandolni vagy nem?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvasom, hallom, hogy nem, valahol meg kifejezetten ajánlják, főleg az úszást. Most akkor hogy is van ez?2020. júl. 30. 17:21
1/5 anonim válasza:
Nekem a nőggyász azt mondta, hogy lehet, de ha tudom a mesterséges vizeket kerüljem, inkább a természetes.
2/5 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék. De sajna en hajlamos vagyok összeszedni mindent.. :/
3/5 anonim válasza:
Természetes vizekben lehet, a strandokat nem ajànlják az orvosok.
4/5 anonim válasza:
Én voltam. Májusban estem teherbe, augusztusba mentünk nyaralni, de csak hideg, langyos vízbe mentem. A melegvizeket kerültem. :)
5/5 anonim válasza:
Az úszás jót tesz, de nem ajánlják a fertőzésveszély miatt, mert a babát is megfertőzheti. A melegvizet kerülni kell, de hidegbe lehet menni, nekem a tampon használatát javasolták, mert az csökkenti a fertőzés esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!