Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábdagadás mennyire normális?

Lábdagadás mennyire normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mióta bejöttek ezek a brutál melegek eléggé dagad a lábam. Hiába borogatom,polcolom nem akar teljesen elmúlni. A vérnyomásom jó,sőt inkább alacsony 100/60 körül van,a pulzusom is 80. Veszélyt jelent ez a babára? 21 hetes vagyok

2020. júl. 29. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igyál sok folyadékot és a kompressziós harisnya is hasznos lehet.

Engem a 26. héten befektettek a kórházba, el is hajtották a vizet, de kb. 2 hét múlva ugyanúgy visszajött.

Még aludnom is felpolcolt lábbal kellett szülésig.

De szerencsére nem lett baj belőle.

2020. júl. 29. 07:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Iszok amennyit bírok,van itthon harisnyám megpróbálom azt is. Remélem nem kell befeküdnöm a kórházba.
2020. júl. 29. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam rád ijeszteni.

Nekem ekkor már nagyon durva volt, ha megnyomtuk a lábfejem, akkor benne maradt az ujjam nyoma.

Sajnos ennél többet nem tudsz tenni.

2020. júl. 29. 07:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze semmi gond,nem ijesztettél meg. 😊 Nekem durvább napokon feszül a lábam,de azon segít azért a polcolás meg a borogatás. Lehet hülye kérdés de zöld teát lehet inni terhesség alatt? Ha jól tudom az is vízhajtó hatású.
2020. júl. 29. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam. Anno megkérdeztem az orvost és megengedte. De a Roiboos tea (lehet nem jól írtam) is jó és abban még koffein sincs.
2020. júl. 29. 07:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Na az szuper,köszi a tippet! 😊Koffein nem nagyon kéne,mert így is egy-egy kv-t megiszom. Veszek is majd.
2020. júl. 29. 08:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok folyadék. Nekem például a dinnye és a mandarin vagy narancs is jó volt a vizesedésre.
2020. júl. 29. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!