Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Először hol lehet érezni a...

Először hol lehet érezni a baba mozgását? 15 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A hasadban. :)) Köldök alatt. Jöhet mélyről, vagy egészen a hasfalhoz közelről. Ez változó, bárhol érezheted, de a lényeg, hogy inkább lentebb. Én a 17. héten éreztem először. Olyan volt, mintha buborékok pattannának szét bennem. Eleinte lehetsz picit bizonytalan, hogy valóban őt érzed-e, de ez mivel egyre gyakrabban fog ismétlődni, bizonyosságot nyersz.
2008. nov. 26. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

16 hetes voltam amikor megbizonyosodva éreztem hogy ez Ő

egész lent az alhasamban éreztem.

Boldog Babavárást.

34hetes kismami

2008. nov. 26. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Utólag jötte rá, hogy én már 12 hetesen éreztem a mozgást.tudom furán hangzik, de akkor még tudtam féloldalasan aludnu a hasam majndem az ágyon, és éreztem egy kis mocorgást vmi csiklanozás szerűt az oldalamnál.Na, hát ezt éreztem később is.-valószínű azért, mert odanyomtam...persze lehet tévedek, de kétlem.

3hós kisfiú anyukája

2008. nov. 26. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak: Nekem is volt a 12. héten olyan érzésem, hogy őt érzem, csak mindenki kiröhögött. De én a mai napig úgy gondolom, hogy az már ő volt! Ugyanazt a bugyborékolást éreztem.
2008. nov. 26. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem már a 12. héten. Nekem olyan érzés volt, mintha egy villanyborotva zizegne a pociban, a köldököm alatt.
2008. nov. 26. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is egészen lent és csak a bal oldalon éreztem pár napig aztán fokozatosan mindenhol megjelent egyre feljebb jön, tegnap óta simizésre is rúg egyet vagy enyhe kopogtatásra.Egyre kevesebbet alszik, egyre intenzívebb.Én böködést éreztem olyan apró lökéseket.Most 19 hetes vagyok és a 15. héttől érzem.
2008. nov. 26. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Köldököm mellett bal oldalt éreztem előszőr,16hetesen.Olyan volt,mintha valami mászna rajtad.Sokáig csak ezt éreztem,majd 21hetesen este oldalt fekvéskor kész aerobik ora folyt.Azota folyamatos.
2008. nov. 26. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 15. héten volt először, olyan mintha kis hangyácskák sétáltak volna a pocimban, és én azt hittem, hogy csak száraz a bőröm. De egyik este párom odatette a fejét a pocimra, és azt mondta, de hiszem mozog a baba, rugdalja az arcát, ahogy ott fekszik!! Én akkor alig éreztem, csak ha pocira tettem a kezem.. akkor feljebb éreztem. Most 18 hetes vagyok, fordult a baba, és lejjebb érzem, és egyre jobban! nem folyamatos még, de egy-egy erősebb rúgást érezni, persze olyan finom kis rúgás ez, mintha vigyázna, hogy nekem ne fájjon!:)
2008. nov. 26. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem csak én éreztem 12 hetesen :o)

Könnyű szülést csajok, én már babázok :o)

3 hós kisfiú anyukája

2008. nov. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!