9hónapig vérhígító szúrás. Van valami ötletetek hogy "túl éljem"?
Eddig az 5.et szúrtam de kb sírva. Hasba adom de véraláfutásos lesz stb. Van valami praktikátok amitől kevésbé fáj, vagy elviselgetőbb?
Gondoltam ha feladom párom karba szúrja nem tudom jobb e,a hasamon több a zsír.
25/26
Ez mondjuk érdekes mert a betegtájékoztató is hasba írja,miért nem ajánlották?
22-es vagyok. Nekem a kórházba a mentős mondta,hogy tulajdonképpen mindegy hova adja magának ember.
A kórházba nekem a karomba adták, én meg a combom külső részébe.
Nekem a hasamba nem is lett szúrva. Egyszer megpróbáltam, de olyan érzékeny a hasam,hogy nem volt hozzá bátorságom 😅
Én Clexane helyett Pradaxa tablettát szedtem. Nem tudom, hogy a te esetedben is használható-e (én más miatt szedtem) esetleg kérdezz utána mert 1000x könyebb tablettát szedni.
Amúgy a kérdésedhez szólva, hasba vagy fenékbe fáj talán a legkevésbé. Véraláfutásokra a Lioton gél csodásan működik. Kitartást!
Add combba ferdén és naponta váltogasd a lábat. Nekem hasi műtét miatt nem lehetett hasba, de hallottam kismamákról, akik meg nem hajlandóak a hasukba szúrni. Én néhány nap után megszoktam a combba szúrogatást.
Attól meg nem kell félni, hogy izmot találsz, az izombaadós tű sokkal nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!