Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hónapig vérhígító szúrás. Va...

9hónapig vérhígító szúrás. Van valami ötletetek hogy "túl éljem"?

Figyelt kérdés

Eddig az 5.et szúrtam de kb sírva. Hasba adom de véraláfutásos lesz stb. Van valami praktikátok amitől kevésbé fáj, vagy elviselgetőbb?

Gondoltam ha feladom párom karba szúrja nem tudom jobb e,a hasamon több a zsír.

2020. júl. 24. 15:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
19/20 köszi ez azért bíztató :) hát az első lett lila foltos a többi csak a tű helyén lila
2020. júl. 24. 19:24
 22/37 anonim ***** válasza:
78%
Én a combomba adtam felváltva. Egy idő után simán bele lehet jönni. 😀
2020. júl. 24. 19:34
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a doki azt javasolta, hogy szúrás előtt egy jégkockát tegyek a bőrömre, az egy picit lezsibbasztja és nem fáj annyira. Megmondom őszintén, nem próbáltam ki, de lehet működik.
2020. júl. 24. 19:45
 24/37 anonim ***** válasza:
69%
20. Már hazajöttünk egy hete, épp lement rólam végre a vizesedés, mikor "vissza" dagadt az egyik lábam. Még pár napig járkáltam vele (fogalmam sem volt, mi az a trombózis), de egyre rosszabb lett, úgyhogy felhívtam a háziorvost, aki kihívta a mentőt. Úgy volt, pár nap múlva hazaengednek, de két hét intenzív osztály lett belőle, addig apa meg a nagymamák babáztak. Utána azt mondták, ez már sosem múlik el, mert annyira nagy és szervült és örökre marad a gumiharisnya és vérhígító (tablettát nem szedhettem), erre mégis teljesen elmúlt. Hát elég "izgalmas" volt. De aztán csak bevállaltunk még egyet és nála nem volt gikszer.
2020. júl. 24. 20:04
 25/37 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én a 27. héttől szúrtam magam. Nekem azt mondták a kórházban, hogy adhatom hasba, combba vagy karba, de hasba inkább nem ajánlják. A kórházban a karomba adták, mikor hazamentem kipróbáltam a combomba, de ott nagyon fájt, így maradt a karom. Összecsíptem a bőrt, úgy egyáltalán nem volt fájdalmas.
2020. júl. 24. 22:44
 26/37 A kérdező kommentje:
24/25 Az durva lehetett, 2 hét jesszus. Szerencsére rendbe jöttél. Én nagyon parázom a trombózistól alapból is de most főleg :)
2020. júl. 25. 06:19
 27/37 A kérdező kommentje:

25/26

Ez mondjuk érdekes mert a betegtájékoztató is hasba írja,miért nem ajánlották?

2020. júl. 25. 06:20
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok. Nekem a kórházba a mentős mondta,hogy tulajdonképpen mindegy hova adja magának ember.

A kórházba nekem a karomba adták, én meg a combom külső részébe.

Nekem a hasamba nem is lett szúrva. Egyszer megpróbáltam, de olyan érzékeny a hasam,hogy nem volt hozzá bátorságom 😅

2020. júl. 25. 07:14
 29/37 anonim ***** válasza:
24%

Én Clexane helyett Pradaxa tablettát szedtem. Nem tudom, hogy a te esetedben is használható-e (én más miatt szedtem) esetleg kérdezz utána mert 1000x könyebb tablettát szedni.

Amúgy a kérdésedhez szólva, hasba vagy fenékbe fáj talán a legkevésbé. Véraláfutásokra a Lioton gél csodásan működik. Kitartást!

2020. júl. 25. 12:09
 30/37 anonim ***** válasza:
55%

Add combba ferdén és naponta váltogasd a lábat. Nekem hasi műtét miatt nem lehetett hasba, de hallottam kismamákról, akik meg nem hajlandóak a hasukba szúrni. Én néhány nap után megszoktam a combba szúrogatást.

Attól meg nem kell félni, hogy izmot találsz, az izombaadós tű sokkal nagyobb.

2020. júl. 25. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!