Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hónapig vérhígító szúrás. Va...

9hónapig vérhígító szúrás. Van valami ötletetek hogy "túl éljem"?

Figyelt kérdés

Eddig az 5.et szúrtam de kb sírva. Hasba adom de véraláfutásos lesz stb. Van valami praktikátok amitől kevésbé fáj, vagy elviselgetőbb?

Gondoltam ha feladom párom karba szúrja nem tudom jobb e,a hasamon több a zsír.

2020. júl. 24. 15:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem olyan nagy tűvel adják azt be, ki lehet azt bírni

Gondolj azokra akiknek állandóan vérvételre kell járniuk vagy fenékbe kapják a vastag tűvel a gyógyszereket azoknak mennyire kellemetlen

2020. júl. 24. 17:22
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
Én csak sok kitartást tudok hozzá kívánni:-) Én is ebben a helyzetben vagyok. Nálunk a férjem adja be, mert én ránézek egy tűre és rosszul vagyok:-) Mehet a szuri a hasba, és karba is. Mi lombikozunk, és elejétől kapom már a Clexane-t. Kaáliban azt mondták, hogy hasba menjen. De tavasszal kórházban voltam másfél hetet, ott azt mondták mehet karba is. Fáj mindenhogy, mindegy ki adta be. Kórházban ráadásul amikor adták, akkor belém is döfte mint állat némelyik nővérke. Nekem is teljesen lila tőle a hasam, és néha fel is dagad, meg fáj is napokig. Ha beadja férjem a szurit, utána kb 5 percig éget/mar. Egyik nap bal oldalba adjuk, másik nap jobb oldalba. Majd ha nagy lesz a pocak akkor pedig karba. Nekem ilyenkor a végcél lebeg a szemem előtt, próbálj te is arra gondolni :-) Sok sikert hozzá!
2020. júl. 24. 17:26
 13/37 anonim ***** válasza:
61%
12-es vagyok: azt bocsi elfelejtettem írni, hogy beadás után ne dörzsöld, mert állítólag az se jó.
2020. júl. 24. 17:28
 14/37 anonim ***** válasza:
78%
Édesapám másfél évig szúrta napi kétszer. Vagyis jobbára én adtam be neki, mert úgy egyszerűbb ha más szúrja. Izomba ne menjen, de lehet adni a felső comb külső részébe, felső kar külső részébe, s hasba. Szegény apumnak is tiszta kemény, csomós volt néha a karja, combja. Ő hasba nem igen adta. Szóval nem kell sírni, túl lehet élni, egyszer csak letelik...
2020. júl. 24. 17:36
 15/37 A kérdező kommentje:

12/14 köszönöm,neked is kitartás akkor! Én is a clexant kapom/adom. Egyik nap bal oldal másnap jobb oldal, nem dörzsölöm csak nyomom vagy fogom amíg csíp mert rohadtul fáj 5percigXD

Az szép ahogy beadják..hát szerintem a császár után is inkább szúrom én..már profi leszek addigra.

2020. júl. 24. 17:59
 16/37 A kérdező kommentje:

14/15 Sajnálom az se egyszerű :(

Persze letelik..de addig még meglátogatok egy hematológust hogy szülés után kell e bogyó vagy ennyi volt.

2020. júl. 24. 18:00
 17/37 anonim ***** válasza:
75%

Oldalhájba a legkönnyebb (vékony vagyok, de annyi az3rt volt). Váltogatva, 45 fokban. Addig csípd csak össze, amíg beszúrod a tűt, utána amikor nyomod, már elengedheted. Nekem így csak ritkán vérzett vagy lilult.

Hivatalosan egyébként mehet karba, combba. Kórházban felkarba adták, sokkal jobban fájt, mint amikor magamnak adtam. Két terhességet és utána 6 hetet szúrtam végig (nem császár volt).

2020. júl. 24. 18:17
 18/37 anonim ***** válasza:
83%

Én trombózist kaptam császár után, így másfél évig szúrhattam napi kétszer a legnagyobb adagot (attól már minden bajom volt az összes mellékhatással), a másodiknál csak megelőzés miatt a kilenc hónap (plusz szülés után 12 hét), de akkor már csak napi egyszer kellett és feleannyit. Hajlamom meg nincs is, juhéé.

Mehet combba, ha ott össze tudod csípni a bőrt. Hematológusom szerint még fülcimpából is felszívódna, az a lényeg, hogy ne izomba add. Ja és én is végigrettegtem, hogy "elszúrom" :D Már órákkal előtte egyre gyakrabban nem mertem ránézni a órámra és a Cápa című film zenéje ment az agyamban. És emlékszem, a gyerek meg járókában ordított míg én ültem a tűvel a combomban vagy hasamban, hogy nemigaz milyen béna vagyok, és most vajon mit találtam el vagy bement-e az egész és meghalok-e... Úgyhogy részemről ennyit a megszokásról.

2020. júl. 24. 18:24
 19/37 anonim ***** válasza:
78%

Én is szúrom magam, már majdnem 4 hónapja. Nekem az a tapasztalatom, hogy idővel bele lehet jönni. Van, hogy olyan jól/ jó helyen találom el magamnak, hogy szinte nem is érzem. De nekem is volt, hogy kék lett a helye... Van fent youtube-on videó is arról, hogyan kellene a vérhígító injekciót beadni. Én pl. majdnem 90 fokos szögben szúrom. Ha magamnak csinálom, kevésbé fáj, mint, ha a párom. Mert én érzem nyilván, mennyire kellene nyomni.

Ne keseredj el, az 5. még azért nem olyan sok... rá lehet érezni, mennyire/milyen erővel/ szögben kell adni, hogy kevésbé fájjon. De persze nekem se ez a kedvenc része az estének, így hónapok után se...

2020. júl. 24. 18:43
 20/37 A kérdező kommentje:

18/19

Jesszus sajnálom. Hát igen én is megéreztem a tűt és van hogy 3x szúromXD de biztos felszívódik,izomba csak nem megy ha összecsípjük a zsírt :)

Én a császártól nagyon félek, mi volt a jele hogy trombózisod van?

Nekem hajlamom is van de csak úgy derült ki hogy szülés után megcsináltattam a tesztet...

2020. júl. 24. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!