Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hol figyelitek az...

Kismamik hol figyelitek az akciókat? Hol vásároltok a picinek?

Figyelt kérdés

A kiságy, babakocsi már van. Ruhákat vettem már turiban meg örököltünk is azzal nem lesz gond. De a többi dolgot hol érdemes megvenni?Hol figyelitek az akciókat. Neten találtam már 2 jónak tűnő bababoltot de nemtudom mihez hasonlitani az áraikat. Az egyik a minimanó babacentrum a másik meg a bippa kft.Esetleg ti vásároltatok itt? Milyen pelust érdemes venni először na meg popsitörlőt?

Első baba lesz azért vagyok ilyen tanácstalan. Köszönöm ha segítetek!

26hetes kismami

2010. aug. 3. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
minimanó nem rossz de a vaterán is néz körül ott is lehet jó dolgokat kifogni. popsitörlőben jó a DM-es babylove pelusbanis szintén jó az ujszülötteknek való. Anno azt vettünk most is azt fogunk. Sudocremet vehetsz posira de a gyógyszertári kevert is nagyon nagyon jó és kb. negyedannyiba kerül.
2010. aug. 3. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

HA van a közeletekben dm, érdemes törzsvásárlói kártyát kiváltani, azon tudsz pontot gyűjteni, és utána kuponfüzetre váltani a pontokat. (pl az 50 pontos kuponfüzetben van egy 25% kedvezményt biztosító kupon, amit egy termékre használhatsz fel, én ezen vettem a mellszívóm.)

Beléphetsz a babák és mamák programba, itt a vásárolt pampers termékek után szintén pontokat kapsz, amit pelenka vagy törlőkendő kuponokra válthatsz be.

A baba születése után az anyakönyvi kivonattal pedig beléphetsz a bababónusz programba, itt is kapsz egy halom kupont, amit termékekre használhatsz el (pl pelenka, törlőkendő, bébivíz, rágóka, cumi stb)és néha kapsz 15 % kedvezményt biztosító kupont, amit a vásárlás végösszegéből vonnak le.

Pl:én most vettem egy csomag pamperst, ami 3990 ft. Ebből lejött a babákésmamák 500 ft kuponja, és a fizetésnél beváltottam egy 15 % végösszeg-kedvezmény kupont, így 1 db pelenka asszem 28 ft-ra jött ki.

De pl a DM sajátmárkás pelenkája is jó. Törlőkendők meg pelenkák sokszor akciósak a tescoban. (múltkor a huggies volt pl 3990, a 3as pelusból 128 db)

Szerintem a pelenkán nem érdemes spórolni. Én nagyon sokfélét kipróbáltam, 4 hónapos a babám, de most maradunk a pampersnél, neki ez a legjobb, nem mellesleg a DMes akciókkal tök olcsón meg tudtam venni.

2010. aug. 3. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:

a bútorhoz nem tudok hozzászólni ... a bútort a brendonban vettük . brendon montreal bútorcsalád.

pelenkát a tescoban v. cora-ban ha ott nincs akció akkor a dm-ben és a törlőkendőt is.

ha nem járunk arra akkor a müllerben.

érdemes pontot gyüjteni kártyát igényelni és figyelni az akciókat mert megéri.

2010. aug. 3. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Ja, törlőkendőből vegyél sensitive-t inkább, hátha érzékeny lesz a baba bőre.

Én most vettem először, mióta megszületett a baba, annyit kaptunk. Ha jó bőre van a babádnak, szinte mindegy, milyen a törlőkendő, a DMes nagyon jó, a pampers elmegy, most a müllerben lehet kapni hipp törlőkendőt, azt még nem próbáltuk. Személy szerint nekem legjobban a nivea törlőkendő jött be, de sajnos piszok drága.

Egyébként a babákésmamák akció miatt most pampers törlőkendőt fogok venni.

2010. aug. 3. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Babakocsit és bútort internetről rendeltük, beírod a keresett márkát és meglátod, hogy hol akciós éppen.

Pelenkát és popsitörlőt DM-ben és Müller-ben vesszük, egyszerre sokat, úgy mindig olcsóbb, és a Bababónusz valamint a pontgyűjtős kártya is nagy kedvezményeket nyújt. De vettünk már Auchanban is Pamperst, nagyon jó áron volt.

2010. aug. 3. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a Mini-manó egész jó üzlet, mi szoktunk oda járni.És még ami nekünk bevált az az Elefáni babadiszkont, nagyon jó áraik vannak.Annyi hogy sajna a hinlapjukon nem tüntetik fel a dolgok árát.Mi mondjuk ot néztünk most babakocsit nagyon jó áron.

Mi Liberót vettünk először a fiamnak, nekünk a Liberó, a Pampers, meg a Huggies vált be.Sajnos nagyon érzékeny a fiam popsija, és ha mással próbálkoztam volt hogy rögtön az első pelenkától nagyon kiütött a popsija.Szerencsére volt kinek odaadjam a csomag pelust.De ez már csak akkor derül ki ha megszületik! :)Popsi törlőt meg először a dobozos Jonsons-t vettük.

Popsi krémet eleinte tényleg érdemesebb a gyógyszertárit venni.A sudocrem nagyon jó, de drágább, mondjuk azt bárho bármikor tudsz venni vény nélkül.

Majd könnyű szülést, és jó egészséget! :)

35+6h kismami

2010. aug. 3. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Vatera, Teszvesz. Én mindent innen vettem. Pl. egy olyan kiságyat, ami sima ággyá alakítható és 6 éves koráig biztosan tudja használni. Jóval bolti áron alul hozzájutottam. Mivel nem drágák a dolgok ezért a picinek már minden kellékét meg is vettem.:)

34 hetes

2010. aug. 3. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:
DM-ben van kárty igényelj mert minden peluscsomaghoz 25% vagy 50% olcsobban jutsz hozzá. Ha megszületik a kicsi vigyétek az anyakönyvi kivonatot az üzletbe és kaptok fél évenként kedvezményeket babacuccokra!
2010. aug. 3. 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. De gondoltam még olyanra, hogy textil pelus és mindenféle kellék ami a babának kell. Ezeket hol vettétek meg?
2010. aug. 3. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Szintén az aukciós oldalakat mondom, textilpelenkát biztos, hogy ott fogok venni. Második babánkat várom, nem kell sok minden, de a lányom születése előtt szinte mindent az internet segítségével szereztünk be. Ha van időd nézegess, tájékozódj, rengeteg pénzt meg lehet spórolni.

Pelenkából Pamperst vettünk kezdésnek, bevált, így azóta is azt használjuk, popsitörlőt szintén.

2010. aug. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!