Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Napi 8-10 órában dolgozom egy helyen. Kicsit futkosós, néha emelgetős a munka (kb.10 kiló).Most vagyok 7+4 hetes de UH még nem igazolta a babát, túl korán mentem. Holnap mentem volna megint, de átrakták egyéb okok miatt péntekre az időpontomat.
A gondom az, hogy idegbeteg a főnököm. Én jól végzem a munkámat, de a munkatársaim nem, mindent én csinálok helyettük és a lebaszás is rajtam csattan. Folyamatosan üvölt velem, mások miatt. Felmondani nem akartam eddig, majd 12 hetesen, ha biztos a baba és minden rendben vele, de ez a stressz szerintem veszélyezteti.
Tudom, hogy nem érdekelné, ha bejelenteném a dolgot, ugyanígy viselkedne. Táppénzre nem mehetek, napi bejelentetten vagyok.
2020. júl. 21. 16:36
21/23 A kérdező kommentje:
De NEM diákmunka, ezt értsétek meg, középvezető vagyok egy cégnél.
2020. júl. 22. 17:30
22/23 anonim válasza:
Középvezető pakolgatással és napi bejelentéssel? Ugyan már...
23/23 anonim válasza:
Aham, persze. Én meg muskátli vagyok, csak nem rakhatnak az erkélyre mert tériszonyom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!