Mit tennél a helyemben?
Sziasztok!
Napi 8-10 órában dolgozom egy helyen. Kicsit futkosós, néha emelgetős a munka (kb.10 kiló).Most vagyok 7+4 hetes de UH még nem igazolta a babát, túl korán mentem. Holnap mentem volna megint, de átrakták egyéb okok miatt péntekre az időpontomat.
A gondom az, hogy idegbeteg a főnököm. Én jól végzem a munkámat, de a munkatársaim nem, mindent én csinálok helyettük és a lebaszás is rajtam csattan. Folyamatosan üvölt velem, mások miatt. Felmondani nem akartam eddig, majd 12 hetesen, ha biztos a baba és minden rendben vele, de ez a stressz szerintem veszélyezteti.
Tudom, hogy nem érdekelné, ha bejelenteném a dolgot, ugyanígy viselkedne. Táppénzre nem mehetek, napi bejelentetten vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Fizikálisan jól vagyok, nem hányok, csak iszonyaz fáradt meg érzékeny vagyok.
Annyit tennék hozzá, hogy megélnék én is a fizetésemből és az ösztöndíjamból. A páromnak meg munkahelye sem volt, amikor 4 éve megismerkedtünk (éppen akkor váltott), szóval NEM a pénze miatt vagyok vele. Ezek alapján senki se vállaljon gyereket, mert mi van, ha elüti a busz és árván nő fel? Mi van ha engem üt el a busz?
A másik meg, hogy kiállok magamért. A munkatársaimmal meg a főnökömmel szemben is, ettől függetlenül nincs változás, may 1-2 napig figyelnek jobban.
Viszont ha tényleg terhes vagy, nem lesz sem ösztöndíj, sem munka. A diplomás gyed lófütty, plusz az majd csak akkor jár, ha lesz baba, addig még azért eltelik néhány hónap, ameddig viszont nem lesz jövedelmed sem.
Senki nem írt olyat, hogy a pénzéért lennél a pároddal, ettől függetlenül merész húzás állambácsi jóindulatában bízva szülni a kvázi semmire.
De ez a te döntésed, ha neked meg a párodnak jó, akkor hajrá. Csak tényleg nem értem, hogy akkor minek szpatod magad egy vacak munkahelyen, ha ennyire szupi minden. :)
Az eszedbe se jutott, hogy nem mindenki szeret otthon ülni és eltartatni magát? Én hasznosnak érzem magam attól, hogy dolgozom. De nyilván a gyermekem a legelső már most. Azért tettem fel a kérdést, hogy más hogy tett, mit csinálna, mert én ebben a helyzetben nehezen döntök, mostanában össze-vissza vannak az érzéseim.
A párom azt szeretné, ha nem dolgoznék, de ő eddig is ezen az állásponton volt.
3-as vagyok
Egyébként én is a terhesség alatti munka híve vagyok..
37. Hétig csináltm, akkor is családi nyomàsra hagytam abba..
De van az, ami nem ér annyit...
Komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!