Mennyire befolyásolja az eredményt, ha a védőnő szerint 16 hetes vagyok, s már a héten elküldött az ilyenkor szokásos vérvételre - a doki szerint (és szerintem is) csak 15 hetes?
Szia
Nemtudom ki hogy van vele,én az orvosra hallgatnék inkább,ő tudja mekkora a babád,és hogy milyen idős a terhességed.A védőnőnek pedig hozzá kéne igazodnia.A másik meg hogy nekem az orvos írta meg időpontra pontosan hogy mikor hányadikán kéri és a védőnő úgy töltötte ki a beutalót,azzal a kommentárral hogy ha orvos ezt kéri akkor ez lesz.
Szerintem mond meg vagy kérdezd meg a dokit majd hogy mit mond.
Vérvétel lesz még több is...Nekem a vércsoportomat már a 8ik méten meghatározták,meg elzavartak vérvételre.
Nekem is volt egy kis macera,h mikor vegyék le az AFPt,mert amire a doki javasolta,és zh-t írtam,és így 3 nappal később mentem.Meg volt egy kisveredés a hétszámítással.Azt mondták,h ha nem időben veszik le,akkor magasabb vagy alacsonyabb lehet(attól függ,h korábban vagy később),és feleleges idegességet szül.
Wassermann teszről nem tudom,h mi...nem mondták,h nálam is csinálnák.Várd meg az eredményt,és konzultálj a dokival a témában.
Szia!
Én is a 16. hét betöltése előtt voltam 3 nappal az AFP-n, teljesen jó lett. Egyébként tényleg nem szentírás az AFP, sok országban már nem is csinálják, mivel nem ad ez sem 100%-os eredményt. Sőt sokszor téves és csak felesleges macerákat von maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!