Futottam a busz után 15 hetes terhesen! Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Annyira félek kérlek mondjatok valami bíztatót2020. júl. 20. 08:35
21/27 anonim válasza:
Akkor én a helyedben nem a busz miatt aggódnék.
22/27 A kérdező kommentje:
Más miatt nem kell aggódnom van egzisztenciám feltudom nevelni a gyereket, hogyha erre céloznál, de köszi, hogy aggódsz😉
2020. júl. 20. 15:18
24/27 anonim válasza:
Nem bazzeg, arra céloztam, hogy egy agresszív tajparasztnak szülsz.
25/27 A kérdező kommentje:
Nem szülöm neki, nem lesz a nevén a gyerek
De aranyosak vagytok hogy igy aggodtok🥰
2020. júl. 20. 17:57
26/27 anonim válasza:
Ha ő az apja, neki szülöd. Perelhet a lathatásért, hozzá kerül, ha veled történik valami, perelhet, hogy a nevére kerüljön stb.
27/27 anonim válasza:
Nem lesz baj.
Én vetélés után, mikor ismét terhes lettem, megint barnázni kezdtem, mint első alkalommal. Kaptam megint gyógyszert, mindenhol olvastam, hogy pihenni, feküdni kell, kímélni magam, stb. Ez sajnos első alkalommal nem használt semmit. A gyógyszer szedésének második napján munkahelyi karácsonyi buli volt, együtt táncoltam a többiekkel, mert úgy voltam vele, hogy nem ettől fog megmaradni vagy elmenni a Baba, tekintve, hogy előzőleg heteket otthon feküdtem, mégis vetélés lett. Azóta 38 hetes terhes vagyok, alig várjuk már, hogy kibújjon a Kishölgy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!