Futottam a busz után 15 hetes terhesen! Lehet belőle baj?
Sokkal kártékonyabb a terhesekre jellemző punnyadás és teljes fizikai inaktivitás indokolatlanul. Egészséges terhességnek NEM fog ártani a mozgás, sőt még egy pici erőltetés, határfeszegetés sem. Nyilván irodai ülőmunka után nem most kell megpróbálkozni a maratonnal vagy az erőemeléssel.
Futottam már vonathoz én is nem 15, hanem 24 hetesen. Nem dőlt össze a világ.
Terhes vagy nem beteg. Ha ilyen apróság miatt aggódsz, mi lesz később? Idegbeteg anya leszel!
Egy kis futástól nem fogsz elvetélni, de ezt te is tudod, ide jöttél megerősítésért, nem kellett volna. Nem tudtad volna a párodat megkérdezni? Jaaa, hogy ő kiröhögött volna...
15 hetesen már megerősödött a pici. Biztos nincs gond. Főleg, hogy azóta nem fájt gondolom semmid sem.
Nekem az orvos az első trimeszteres bicikli mentességet mondta egyedül, mert a bukkanók és a rázkódás okozHAT gondot, de mint minden terhesség más, úgy ezek is egyéntől függnek.
Az első terhességemkor, első trimeszterben költözködtünk, ahol át is vertek minket, "utcán maradtunk", anyumhoz kellett becsengetni a cuccainkkal, hogy bocsi, de maradhatnánk amíg nincs másik lakás? És hidd el, az egy borzasztó fizikai és lelki időszak volt. Szerencsére az sem okozott gondot, pedig nekem is kellett pakolnom - ezt tekintve 3x cuccoltunk 1,5 hónap alatt.
A mostani terhességemkor meg az együttlétkor is aggódunk, pedig tudom, hogy nem kellene. Az anyai agy néha furcsa dolgokat művel. :D
A párom elhagyott és megfenyegetett, hogy megöl ha megtartom a gyereket szóval az, hogy őt kérdezem az nem opció
Köszönöm az értelmes válaszokat szerencsére nem, nem volt baj
Remélem nem is lesz😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!