Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem a kicsit? Ha...

Miért nem érzem a kicsit? Ha baj lenne 19hetesen annak lenne tünete? Elhalásnál beindul a szülés, vagy észre sem venném máshogy, csak a mozgáshiányból?

Figyelt kérdés

19hetes vagyok a második törpével, kicsit lustácska, a 16.héttől érzem, hogy kalimpál odabent. A nagyobbikkal is mindig vártam két napot, ha esetleg nem jelentkezett, de ez elég ritka volt. Most nagyon nem akar aktivizálódni a kicsi. Kezdek nagyon aggódni, mi van ha valami baj van.

Lenne valami tünete, ha esetleg... Beindul ilyenkor a szülés, vagy csak ha indítják, és az Uhig semmit sem érzékelnék?

Hívom a védőnőt nemsokára, hogy keressünk szívhangot, de addig is nyugtatást szeretnék.

2010. aug. 3. 07:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

11.09 vagyok

nagyon örülök, további sok boldogságot! :-)

38 h.km.

2010. aug. 3. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:

na jól van örülök. bakker, még én is úgy beparáztam!

vigyázzatok magatokra!

további jó egészséget kívánok!

2010. aug. 4. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!