Kinek mi volt az ok amiért terhesség elején , közepén , vagy vége felé kórházba került ?
Az elsővel CMV+CRP és 25-26 hetes voltam beindult a szülés, az orvos mikor felhívtam nagy nehezen mert szombat este volt, és ilyenkor nem szívesen hivogat az ember senkit, ordított hogy azonnal vegyek be 8 No-spáth és irány a klinika, vagy mentő, mert hogy görcsöltem, és húzódott az oldalam.
Gyógyszert nem vettem be, hanem taxival bementünk.Iszonyat magas volt a CRP-m, a baba meg nagyon pirinyó, kaptam infuziót, meg seduxent, hogy tudjak aludni..elmúltak a tünetek, és 2 nap múlva mivel dolgoznom kellett, hazajöttem saját felelősségre. 38.hétig ki tudtam húzni.
2-nál meg műtötték a fülével az első babámat, és szerintem a műtét az lelkileg kicsit megroggyantott-de mivel a dokim ismert kaptam azt instrukciót, és csak éjszakára mentem be a kisnagylányomhoz a Berthesdába. Nappal az apja volt mellette, mert a kiirtáshoz képest volt 4-5 hetem. hátra. Ő is 38-ikra jött.
A harmadiknál 4,5 hónaposan felső-lepény-levállás-no ez nem piskóta de mivel hívő vagyok, igy sok minden történt. A lényeg az, hogy 2 nap múlva kint voltam, és rendbe jöttem-bár a szobatársaim azt hitték, hogy megbolondultam-minden esetre én voltam az, akinél a doki a saját szemének sem hitt, pedig mind kétszer ő csinálta az UH-ot, és az elsőnél mondta, hogy ne éljem bele magam, mert kicsi esélye van annak, hogy megmarad, és nem megy el.És csodák mindig vannak. Most már tudok ilyen vidáman mesélni róla-de nem volt sétagalopp akkor ott megvívni a hit nemes harcát. Az a baba akinek az életéért fabatkát sem adott volna az UH-os orvos 38.hétre egészségesen megszületett:)
Az elsőnél utolsó 3 hét. Toxémia.
Másodiknál szülés után + 1 hét - komplikációk
Túlérett a lepény már 32. hétben 2.fokú volt, következő héten már 3.
1 hónapot voltam kórházba, amíg meg nem szültem.
Szülés után látták, hogy papír vékony volt a lepény, nem tudták az orvosok sem megmondani, mitől lett ez, nem cigiztem nem ittam semmi..
Szerencsére a kislányom egészséges, pedig ijesztgettek durván benn.
Harmadik trimeszter, 38. héten terhességi magasvérnyomás, toxémiagyanú az elsőnél. Szülés után +2 nap kórház, mert kis súllyal született a baba, de minden oké volt.
A másodiknál is ugyanez volt, de ott a doki nem fektetett be, csak a lelkemre kötötte, hogy figyeljem a vérnyomásom, minden nap pisiljek le vizeletcsíkot, hogy van-e fehérje, és azonnal szóljak, ha bármi nem oké. Baba is kicsit nagyobb lett, mivel ő meghaladta a 2,5 kilót, nem is kellett tovább maradnunk.
Mindkettővel a 38. hétig sikerült elkínlódni, akkor mondták, hogy eddig és ne tovább, császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!