Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első terhesség lassan a vége...

Első terhesség lassan a vége felé. Kismamik ki mikor indult be korházba? Ottjon még elrendeztétek magatok? Volt aki berohant és hazaküldték? Vagy elmúlt a fájás és haza jött?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire számíthatok tudni fogom-e ,hogy na most jött el az idő.
2020. febr. 19. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

38+5ön éjfélkor elkezdett szivárogni a m.víz, elmentem zuhanyozni, hajat mosni, szőrtelenítettem, bepakoltam a bőröndöt és 5 körül indultam el, a kórház kb 40p, az úton kezdődtek az 5 perces fájások.

Én azért nem siettem, mert ezen kívül semmi jele nem volt, hogy amúgy szülni fogok, a magzatvízben sem voltam biztos vagy 2 óráig hogy az valóban az

2020. febr. 19. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de szerencsés vagy én ma vagyok 39hetes.De jó lenne nekem is így :)
2020. febr. 19. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

5 perces fájásokkal

1 h távolságra

2 percesekkel értünk be

Fájások alatt nem de közötte teljesen képben voltam

Utána még több h volt a baba érkezése

Mert a kórházi környezet kicsit leállítja, lassítja a folyamatokat..

Erre számítottam is..

Hidd el, tudni fogod!

2020. febr. 19. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Este indult be, hajnalban még zuhanyoztam, de a meleg víz ellenére se múlt el (ez egy tipp!) úgyhogy reggel összepakoltam a cuccaim és keltettem a férjem hogy induljunk, hívjon mentőt.

Ha óráról órára több fájásod van vagy egyre erősebbek, akkor indulj és max befektetnek a vajúdóba. Ha azonnal mész és kiderül csak jósló volt, akkor hazaküldenek.

2020. febr. 19. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2020. febr. 19. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Osszebujtunk a férjemmel majd tíz percre rá, éjfél után pár percre el is kezdett szivárogni a magzatviz. Mire feloltoztem és készen volt a kocsi (kB 15 perc alatt) addigra 5 perces fajasaim voltak. 25 percre volt a kórház, már félúton 2-3 perces fajasaim voltak... 3:45-kor már a kezemben volt a lányom.

Nagyon gyorsan jött, a felére nem is emlékszem.

40 hetes voltam, pont a kiirt napon jött.

2020. febr. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!