Első terhesség lassan a vége felé. Kismamik ki mikor indult be korházba? Ottjon még elrendeztétek magatok? Volt aki berohant és hazaküldték? Vagy elmúlt a fájás és haza jött?
38+5ön éjfélkor elkezdett szivárogni a m.víz, elmentem zuhanyozni, hajat mosni, szőrtelenítettem, bepakoltam a bőröndöt és 5 körül indultam el, a kórház kb 40p, az úton kezdődtek az 5 perces fájások.
Én azért nem siettem, mert ezen kívül semmi jele nem volt, hogy amúgy szülni fogok, a magzatvízben sem voltam biztos vagy 2 óráig hogy az valóban az
5 perces fájásokkal
1 h távolságra
2 percesekkel értünk be
Fájások alatt nem de közötte teljesen képben voltam
Utána még több h volt a baba érkezése
Mert a kórházi környezet kicsit leállítja, lassítja a folyamatokat..
Erre számítottam is..
Hidd el, tudni fogod!
Este indult be, hajnalban még zuhanyoztam, de a meleg víz ellenére se múlt el (ez egy tipp!) úgyhogy reggel összepakoltam a cuccaim és keltettem a férjem hogy induljunk, hívjon mentőt.
Ha óráról órára több fájásod van vagy egyre erősebbek, akkor indulj és max befektetnek a vajúdóba. Ha azonnal mész és kiderül csak jósló volt, akkor hazaküldenek.
Osszebujtunk a férjemmel majd tíz percre rá, éjfél után pár percre el is kezdett szivárogni a magzatviz. Mire feloltoztem és készen volt a kocsi (kB 15 perc alatt) addigra 5 perces fajasaim voltak. 25 percre volt a kórház, már félúton 2-3 perces fajasaim voltak... 3:45-kor már a kezemben volt a lányom.
Nagyon gyorsan jött, a felére nem is emlékszem.
40 hetes voltam, pont a kiirt napon jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!