Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelygyulladásra kúpot...

Hüvelygyulladásra kúpot kaptam, teherbe eshetek a kezelés alatt?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy érted? Ilyenkor általában (ha hüvelykúpot használsz) nem ajánlott a szexuális együttlét, szóval ha ezt betartod, nem leszel terhes...
2008. nov. 25. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tiltotta az orvos az együttlétet. És napi egy kúpot kell csak használni. Szóval bírjuk ki most egymás nélkül? Rossz érzés nincs, és nem is gombára kaptam a gyógyszert. Gondolod rosszul tesszük?
2008. nov. 25. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Hüvelykúp használata alatt nem lehet nemi életet élni. Ez benne van a tájékoztatóban is. Szerintem bírjátok ki azt a pár napot, amíg tart a kúra.

Üdv

2008. nov. 25. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Először gyógyulás, csak utána hancúr :-)

Gondolj bele, hogy ha nem gyógyulnál meg, akkor pl, a tehesség alatt kellene kezelni, azt meg 12-ik hétig hüvelyi úton nem igazán kéne.

2008. nov. 26. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szabad szeretkezni a kúp használata alatt. Én is használtam már sajna többször, többféle kúpot és mindegyikre rá volt írva, hogy együttlét kerülendő. Azt a pár napot szerintem ki lehet bírni. :)

Minden jót, gyógyulj meg!

2008. nov. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!