Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakádat érdemes...

Milyen babakádat érdemes venni hogy sokáig jó legyen, mert nincsen nagykád csak zuhanytálca?

Figyelt kérdés
Először godoltam a szobában fürdetem majd, de később olyan kellene talán amit bele tudok tenni a tálcába. Van ilyen? Ha igen hol, mennyiért? A hagyományos babafürdető kád nem fér el benne.
2008. nov. 25. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Elefáni Babadiszkontban rengeteg fajtájú és méretű kiskád van, de a XIII. kerületben a Visegrádi utcában van egy Mária nevű bababolt, ott is nagy a választék. Elég jó árban vannak, akár már 2000 Ft-tól is tudsz venni. :)
2008. nov. 25. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha már majd önállóan és biztosan tud ülni a babád, akkor a zuhanytálcába engedhetsz neki vizet, bedugoda dugóval, és klasszul tudod ott is fürdetni ha leülsz mellé egy kissámlira. Az én fiam 4 éves koráig így fürdött mert ahol laktunk nem volt nagykád. Addig meg kiválóan fürdetheted a szobában is babakádban.
2008. nov. 25. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt található egy szögletes baba kád ami a méretei alapján elvileg befér a zuhany kabinba mondjuk ez attól függ mekkora a tálca

Illetve van ülő is ha már nagyobbacska

[link]

[link]

2008. nov. 25. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1 lemaradt!

[link]

Ez is megtalálható a brendonban is akár nekem személy szerint ez tetszik a legjobban

2008. nov. 25. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Az utolsónak az ára pedig 6990.-

Ajánlott: 15-36 hónapos korig

Nyáron pancsolóként használható

Stabil felépítésű

Anyaga: műanyag

Egyéb jellemző: zuhanyzófülkébe tehető

Fogantyúval rendelkezik

2008. nov. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!