Akiknél nincs fürdőkád, csak zuhanytálca meddig fürdettéket a picit a babakádba? Nem tudom már mit csináljak.
Figyelt kérdés
A babakád már pici(leginkább akkor látszik mikor mosom a haját és nem tudja szegénykém hova tenni a lábát)de imád lubickolni,amit a zuhanyzásnál ugye nem lehet.Mit csináljak?aki ilyen helyzetben van,ti hogy oldottátok meg,ötleteket is szivesen várok,mert én tanácstalan vagyok.2011. febr. 20. 12:22
1/13 anonim válasza:
Szia!Elöször is menni ídős a kicsi?
Mert ha elég nagy akkor ereszthetsz vizet a zuhany tálcába és ott fürdeted meg!jobbat nem tudok vagy nézz nagyobb méretű fürdökádat!
2/13 A kérdező kommentje:
Ja igen,ezt nem írtam. 17,5 hónapos.Nagyobb fürdőkád nem tudom van-e már ennél nagyobb,én nem nagyon láttam.15 hónapos mérésen volt 81cm,azóta már biztos nőtt.De azért köszönöm a tanácsot.
2011. febr. 20. 12:30
3/13 anonim válasza:
Felfújható babamedencén gondolkodtál már? A kisebb fajta gondolom beférne a fűrdőszobátokba. Használat után kiengeded belőle a levegőt, és elrakod.
4/13 anonim válasza:
a szüleimnél csak zuhany van,nálunk kád.a nagykádba 7 hónapos korától fürdik,mióta egyedül fel tud ülni,de anyuéknál még sokáig a kiskádjába fürdettük.mikor már nem volt neki elég(nem tudom hogy hány hónapos lehetett akkor)átköltöztettem a fürdést a zuhanyzóba.be szoktam dugni,és addig engedem míg a tálca meg nem telik.nem a legmagasabb a víz neki,de abban is tud jól lubickolni.a haját csak uy engedi mosni,hogy ül és a fejét picit hátrahajtom és ugy tudom leöblíteni.amint feküdni kell ordít.ja és az én fiam is annyi idős mint a te gyermeked.
5/13 anonim válasza:
Az első kép!Ismered ezt a fürdetődézsát?Én ilyet akarok venni,mert nálunk is zuhany van és már nem fér el a kiskádban.
6/13 anonim válasza:
én kb 4-5 hónapos kor a óta fürdetem a zuhanyzóba! Bedugom engedek vizet és élvezi.
7/13 anonim válasza:
az a baj hogy nem midegyik zuhanyzóban lehet ezt megcsinálni. Én már ki akarom cserélni a sima zuhanyzót egy ülőkádra...
8/13 anonim válasza:
Az a fürdető dézsa nagy ötlet!
9/13 anonim válasza:
én vettem egy nagy curver kádat,épphogy befér a zuhanyba,és abban fürdik.lefeküdni nem szokott benne,ki is lógna a lába,így hajmosáskor zuhannyal öblítem le.Kényelmesen tud benne pancsizni
10/13 anonim válasza:
Mi is a zuhanytálcában fürdetjük, de ki lesz hamarosan cserélve kádra, már alig várjuk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!