Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után hogyan lehet...

Vetélés után hogyan lehet kijönni a depressziós hangulatból?

Figyelt kérdés
13.-án 14 hetes magzatomat veszítettem el. Genetikai betegség miatt volt szükség a terhesség befejezésére. Most mennyi ideig tart majd ez a bús időszak?
2007. dec. 15. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nagyon sajnálom, ami veled történt, és együtt érzek veled. Mi pont egy éve, december 3.-án veszítettük el hasonló okok miatt a 23 hetes magzatunkat. Írj egy privát emailt (aszt hiszem, publikus), ha nem menne, akkor írd ki ide a te emailcímedet, mert el szeretném küldeni annak a weboldalnak a címét, ami nekem nagyon sokat segített. Hasonlókat átélt szülőknek öntheted ki a szíved, és olyan segítséget nyújtanak, amilyet csak az tud, aki átélt hasonlót.

Vígasztalásképp annyit mondanék, hogy 3 hónap várakozás után újból beköltözött valaki a pocakomba, s 2 hét múlva várjuk az első gyermekünk kisöccsét. Hagyd, hogy a párod segítsen, sírj, ha jól esik, és csak akkor légy erős, ha úgy érzed hogy menni fog. Ne erőltess vidámságot magadra, gyászold meg a babádat annyira, amennyire a lelked kívánja. 2-3 hónap, és újra teherbe fogsz esni, higyj benne és így lesz!

Nagyon sokszor ölellek!

2007. dec. 15. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán az nyújthat vigaszt, hogy a baba beteg lett volna. Haq megszülöd, sok szenvedés várt volna rá. Így most elvesztetted, de a sors adhat még neked 2-3 egészséges babát. Hidd el, beteg gyereket nevelni sem könnyű, főleg Magyarországon. Tapasztalatból mondom, a mi fiunk autista.
2007. dec. 15. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, ami történt. Még nagyon friss az élmény, megértem ha ennyire foglalkoztat. Az idő mindent meggyógyít, hidd el. Éljétek tovább az életeteket és fogadjátok el, hogy jobb így mindenkinek. Ha itt lesz az idő, megfoganhat a következő baba és az nyújt majd igazán vígaszt. Együttérzek és szorítok!
2007. dec. 15. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mélyen együtt érzek Veled, én 10 hetes babámat veszítettem el, missed ab műtét lett a vége. 25 napja történt, már jobb a lelkem. Amikor megtudtam,2 napig non-stop sírtam.A műtét előtti éjjel elköszöntem Tőle, próbáltam elengedni Őt, ha mennie kellett. A férjemmel és a barátaimmal rengeteget beszélgettünk Róla, kerestem az okokat, a miérteket.Aztán meggyújtottam egy gyertyát,meggyászoltam és elengedtem Őt.Azóta jobban vagyok, és várom, hogy regenerálódjak, és újra terhes legyek. Meglátod, Neked is idővel jobb lesz!Motiváljon az, hogy lelkileg rendbe kell jönnöd ahhoz,hogy a következő baba jöhessen! Szeretettel ölel sorstársad: Móni

2008. jan. 3. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 6 hetes voltam mikor elvetéltem.Nagyon rossz és fájdalmas dolog tudom nagyon jol,de oka volt hogy ö nem jöhetett erre a világra.Sird ki magad add ki a bánatot és az üreség érzését magadbol,és meglátod jobb lesz majd.Köszönj el töle,én is ezt tettem! Fel a fejjel!!!! Szoritok neked! Annamari
2008. jan. 6. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én 9 hetesen vesztettem el hétfőn volt a műtét -teljesen magam alatt vagyok-egy hete derült -akkor akkora fájdalmat éreztem,azt gondoltam nem élem túl-ahogy látom a kérdést te már több mint egy hónapja irtad,úgyhogy remélem már jobban érzed magad-kitartás-tudom milyen érzés soha hozá hasonló fájdalmat nem éltem át életembe se lelkileg se fizikailag-de muszáj hinni és bizni egy idő után újra

2008. jan. 18. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
még mindig nem sikerült feldolgozni teljesen és a köv. baba sem kopogtat még....sajnos
2008. dec. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!