Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány kilót szabad emelni 15...

Hány kilót szabad emelni 15 hetesen?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen 2 emeletet kell fellépcsőznöm az irodámig. Ma reggel volt egy háti tasi rajtam (eléggé megpakolva), egy 1,5 literes ásványvíz a kezemben. és kb 1 kilós cucc a szatyorban. Ez sok lehet? Most kezdtem el érezni a "mindjárt megjön érzést", amit egyébként néha-néha szoktam, de nem tudom, hogy most ennek tudható-e be? Az orvos egyébként nem nyilvánított veszélyeztetett terhesnek, annak ellenére sem, hogy decemberben volt konizációm.

2020. júl. 17. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ, nincs általános szabály. Ha valami nagyon nehezedre esik, ne csináld!
2020. júl. 17. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
A konizáció miatt kicsit óvatosabbnak kell lenni, de azért ez nem a málhás szamár effektus. Ha fáj vagy nagyon megterhelőnek érzel valamit, akkor az a határ nálad, és ahogy egyes is írja, ez teljesen egyéni.
2020. júl. 17. 09:56
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha vérzés nincs akkor ugye nem történt most baj a reggeli incidens miatt? Aggódok egy picit :(
2020. júl. 17. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hátizsáktól meg másfél liter víztől szinte kizárt. Arra is gondolj, hogy az a terhesség, aminek ennyi ártana, az sajnos egy lenge szellőtől is megszakadna, tehát nem ez lenne a baj... :(

Sokan 1-2 nagyobb tesó 10+kg-os fenekét cipelik a terhességük során végig :-) Nem lesz baj!

2020. júl. 17. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem hiszem, hogy baj lenne. Kicsit óvatosabban, lassabban. Nekem barátnőmnek a doki azt mondta 3 kilótól ne emeljen többet, de ő sem veszélyeztetett. Én is minden nap sétálok a 2.emeletre,többször is, bevasárlásnál textil táska a vállamon kb 2-3 kg tuti szokott lenni, de én simán feljövök még. Sőt, szeretem a lépcsőzést, kicsit edzi a lábam legalább :D Én hajlongok, guggolok takarításkor (hetente), kismama tornázom. De nekem sem volt sem vérzés, sem probléma. Mindenki maga érzi mi fér bele s mi nem. Magnéziumot szedj naponta pl magnerot. Boldog babavárást!
2020. júl. 17. 10:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok! Aranyosak vagytok. Iszok most egy Magnosolvot remélem jobb lesz tőle :) aztán meglátom mi lesz.
2020. júl. 17. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is voltam úgy már, hogy túltoltam a pakolást, kertben gazoltam stb és éreztem, hogy feszül a hasam. Picurka jelzett, hogy most már anya állj le mára. Szépen otthagytam mindent, meleg vízzel lezuhiztam, vettem be magnerotot és már csak pihentem. Nem lett semmi baj, nem szégyen az, ha meg kell pihenni :)
2020. júl. 17. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
17 hetes vagyok, harmadik emeleten lakom, es van, hogy 3 kilos szatyrot cipelek. Semmi bajom. Ha valami mar sok, azt ugyis erezned.
2020. júl. 17. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szervezeted jelzi, ha elég, olyankor pihenj, magnézium, és nem lesz semmi baj. Én most vagyok 37 hetes, a 11 kilós kislányomat végig emelgettem, cipeltem, és kutya bajunk.
2020. júl. 17. 12:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok! A magnéziumtól jobb lett, munka után pedig pihenőre fogom magam! :)

Jó hétvégét mindenkinek!

2020. júl. 17. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!