Ezek az édesség "rohamok" normálisak 22 hetesen?
Figyelt kérdés
Első terhességem, így nem tudom normális vajon ez a hullámvasút? :D Első trimeszter borzalmas rosszullétekkel telt, savanyú káposztát ettem ezerrel, utána gyümi, zöldség ment nagyon. Most 22 hetes vagyok de ha tehetném belefulladnék a csokis karamellos jégkrémbe. Borzasztó :) Mai étkezésem: reggelire 2 kis szelet tönkölykenyér pástétommal, uborkával. Ebédre egy kis adag zöldbab leves, egy kis adag spenótos, padlizsános, gombás tészta. Desszertnek 2 gombócnak megfelelő jégkrém, de nagyon ennék még belőle... Vacsira szerintem újra levest eszek, esetleg ha 9 után megéheznék egy bio joghurtot. Sok kalória ez szerintetek? Eddig 5 kg-t híztam.2020. júl. 13. 13:55
1/9 anonim válasza:
Én is így voltam, szörnyű rosszullétek, hányás aztán mikor elmúlt édességéhség szülésig. A 2.terhességemkor emiatt mio inozitol (netamin webshopban olcsó) port ittam, stabilizálta a cukromat. Igyál sok sima vizet, az is segít, illetve egy picivel több fehérjét.
2/9 A kérdező kommentje:
Az ivással nincs gond, 2 liter lemegy naponta, citromos víz vagy sima víz. Köszi.
2020. júl. 13. 14:06
3/9 anonim válasza:
Sajnos nekem is vannak. 29. hét, 8 kg plusz. Hát, ez ilyen :) Viszont kicsit nézek azért, amit leírtál, az nemhogy sok kalória, hanem egy kicsit szerintem kevés. Bár nyilván nem tudom, mi az a "kis adag". Szerintem próbálj inkább ötször enni, mert olyan, mintha mindig a következő étkezésről ábrándozál, az nem túl jó.
4/9 A kérdező kommentje:
Kis adag: féladag kb. Így ettem levest, másodikat is. Ha nem eszem levest, akkor nagy adag második. Hát nem tudom, kevés lenne..? A jóllakottsággal nincs gond, csak ez a nasi roham...
2020. júl. 13. 14:31
5/9 anonim válasza:
4 Sz7eretni fogja a babád az édességet. Megfogod figyelni később mikor már nagyobbacska lesz, hogy azokat az ételeket nagyon fogja szeretni amit terhesség alatt az átlagnál szívesebben ettél terhesség alatt:)
6/9 anonim válasza:
5+ Első terhesség előtt nem szerettem a citromos fagyit, terhesség alatt ha csak módomban állt, azt ettem.Tavaszi babám volt, így a nagy meleget azzal húztam ki, érdekes, hogy terhesség után ez maradt is, és az a gyerek akinél ez volt mosta ha választania kell inkább a citromfagyi, mint a csokifagyi.
:D Szóval innen a tipp.
7/9 anonim válasza:
Első terhességemnél nálam is az édességé volt a főszerep, különösen a csokié. Most ismét gyermeket várok, de ez most (egyelőre) nem így van. Néha megeszem, de hetekig eláll a csoki a polcon, elsőnél pár napnál tovább nem bírta. :D Sajnos fel is szedtem kb 10 kilót.
8/9 A kérdező kommentje:
Én még csokit nem is ettem simán. Nem kell. De a csokis milkás puding vagy csokis karamellás jégkrém... Na az nagyon menne befelé :D
2020. júl. 13. 15:56
9/9 A kérdező kommentje:
14 esnek: igen, a mozgás nagyon jól esik, naponta sokat lépcsőzöm a 3. emeletre(lift nincs)így a lábaim kordában vannak tartva :D te milyen edzést végzel? Én most a Belényi Beás kismamatornákat csinálom és a fitt labdán szoktam még külön tornázni :)
2020. júl. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!