Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vehetek már végre egy jó...

Vehetek már végre egy jó habos fürdőt? A védőnőm nem tanácsolja! 39 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Már amióta terhes vagyok csak zuhizom,pedig imádok fürödni!A méhszájam 1100 volt 36 hetesen!Fertőzést kaphatok?Olyan jő lenne....

Kifertőtlenítem előtte a kádat!!

2008. nov. 25. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Én fürdük már pár hete, bár az igaz, hogy én zárva vagyok.Nem mondta a védőnő, hogy miért nem engedi?

Boldog babavárást: 36 hetes kismama

2008. nov. 25. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha eddig kibirtad a zuhit, akkor mar csak egy piciket legyel turelemmel! Ha majd megszulsz, akkor mindig furodhetsz, bird megallni, nincs sok hatra!

Gyors szulest neked!

2008. nov. 25. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én bizony beleültem az utolsó hétena kádba, sőt abban is kezdtem a vajudást , onan másztam ki és mentünk a korházba.Szerintem ülj bele a kádba ha kedved van hozzá,persze ne áztasd magad túl sokáig , amúgy szülés után 6 hétig megint nem teheted ezt meg.Szép szülést neked.
2008. nov. 25. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Szia.totál eggyetértek,és gratulálok a türelmedhez, hogy eddig kibirtad.én 33 hetes vagyok de 2 hét mulva elkezdek fürdeni én is.persze nem forró vizbe.szerintem egy kellemes enyhe meleg víz nem árt neked se.

sok sikert kívánok a szüléshez.

2008. nov. 25. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:
A méhszájam miatt mondta,mert 1100 volt legutóbb!A szexet is ki kellett bírni,már talán lehetne,de a férjem meg tiszta para,nem meri szegény,de megértem...De akkor legalább a fürdő lehetne,de szerintem megpróbálom,remélem nem lesz baj,pontosan azért mert szülés után 6 hétig ugye megint nem lehet,se szex se fürdő!
2008. nov. 25. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Sztem egy tiszta, meleg ( persze nem forró) kád vízbe nyugodtan beleülhetsz. Ilyen "idősen" nem árthat, kellemesen ellazít! 30 hetes
2008. nov. 25. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, a habot hagyd ki!! Utolsó
2008. nov. 25. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

szia!

én csak az első 3 hónapban nem ültem bele a kádba, mert azt olvastam, hogy a meleg fürdő vetélést okozhat, deazóta minden nap kádban fürdök, és imádom, anniyra ellazít. Semmi bajom nincs (bár nekem zárt a méhszájam).

Ha tiszta a kád, sztem nem lesz bajotok belőle.

36 hetes kismama

2008. nov. 25. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
szia, én nem tudom milyen a méhszájam mert nem nézte a doki, pedig hétfőre vagyok kiírva, de már én sem bírtam fürdő nélkül. (eddig kibírtam) szerintem otthon az ember elég alaposan takarít, fertőtlenít, ráadásul jóesetben te a férjed meg esetleg a gyermeketek -ha van- használja a fürdőszobát, ami azért nem egy tömeg, már ami a fertőzéseket illeti. A vajúdásban is segíthet, de én egyenesen kívántam, és annyira jól esett a "dagonya"! Arra vigyázz, hogy ne legyen túl forró a víz. Őszintén szólva én még abban is reménykedtem hátha finoman beindítja a babámat, de nem, még nem akar kibújni, pedig ha a héten nem jön ki magától, akkor hétfőn kórház! Szóval pancsold ki magad!
2008. nov. 26. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!