Mikor és mit vetettek elöször a babátoknak?
Egy uniszex, mentazöld rugdalózót, ahogy poz lett a teszt. Ment a mosógépbe, este pedig szóltam a férjemnek, hogy legyen szíves, teregessen ki.
Április 30 volt, pár nap múlva anyák napja. Anyu meg anyós a férjem vigyorgó fotóját kapták a rugival 😂, lesben álltam a fürdő előtt.
Babakocsit, kiságyat vettük meg úgy a hetedik hónap környékén, a többi cuccot apránként utána.
Amikor pozitív lett a teszt vettem egy kis fehér body-t, ezt nyilván azért vettem hogy "így jöjjön rá a párom", de ezt a bodyt adták rá először a kórházban és ez nekem nagyon sokat jelentett.♥️
Egyébként utána a következő a bababútor és a babakocsi volt (~30.hétben).
18. héten tudtuk meg a nemét, utána rögtön vettünk egy kiscipőt.
Onnantól kezdve szép lassan vásároltunk mindent, az elején inkább ruhákat.
Egy nyuszit és egy kis álomszép rugdalózót-mivel tudtam, hogy kislány.
Ebben hoztam haza és ez a rugdalózó kísérte végig az összes babámat, amikor elhoztam őket a kórházból haza.
A gyerek által a nyúl félre tolva egy mókuska volt a minden 15 éven keresztül. A nyuszi gazdája pedig a 3.gyerek lett:D Szóval mindennek meg volt a maga helye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!