Mennyit szedtek a Magne B6-ból?
En 27 hetes vagyok es mar hetek ota volt Braxton-Hicks fele fajdalommentes es kellemetlen joslofajasaim. Aztan bedurvitott multheten es nagyon fajt. Anyum kuldott Mo-rol magneB6-t es en is magamtol szedtem 3x1-et. Szinte azonnal elmult. De most felfuggesztettem a dolgot, mert en pl. nem tudom meddig lehet vagy erdemes szedni? Vagy folyamatosan?
A hasznalati utasitason rajta van, hogy mennyi az ajanlott fogyasztas, de azt en irrealisan soknak talaltam.
Szia!
A 12. hétben vagyok, szedek terhesvitamint, folsavat és magnéziumot is. Párom és anyósom gyógyszerészek, ők ezt adják nekem.
Nem tudom, mennyi magnéziumot tartalmaz pontosan a Magne B6, mert azt nem szedtem, de ha nem tévedek, akkor 50 mg alatt tablettánként.
Én Magnerotot szedek, ami 500 mg-ot tartalmaz, illetve most egy pár napja Magnosolv granulátumot, ami majdnem 1000-et. Persze nekem túl csillagos volt a magnéziumnál a vérképem. ;)
Szóval a lényeg a mennyiség, amit beviszel.
Én még nem adagoltam túl magam! ;)
Boldog babavárást! :)
Holnaptól 3x1 fogok beszedni.
Boldog babavárást Nektek és köszönöm a válaszokat!
szió!
nyugodtan szedhetsz napi 3x2 a MgB6-ból, vagy bármilyen magnéziumból, csak napi 500 mg-nál ne többet.
Bár orvosi rendeletre lehet többet is, de nekemezt mondta a dokim.
ja, de a 37 héttől hagyd majd abba, mert túlhordás lehet belőle.
Minden jót!
38h.km.
Ok,de azért addig remélem nem kell szedni :)
Minden jót neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!