Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szedtek a Magne B6-ból?

Mennyit szedtek a Magne B6-ból?

Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok,enyhe vérezgetéseim és görcseim vannak.Az orvosom nem írt fel semmit,de van egy kedves gyógyszerésznő ismerősünk aki azt mondta,hogy ez nagyon jó.3x1 et ajánlott de eddig csak 1x1-et mertem bevenni és bevallom sokat használ.Ti mennyit szedtek,szedtetek?15 hetes vagyok.
2010. aug. 2. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a dokim,hogy 3x2 szedhetek belőle ha kell.Szerencsére nekem nem kellet...:)
2010. aug. 2. 14:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor a 3x1 nem is sok :)
2010. aug. 2. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

En 27 hetes vagyok es mar hetek ota volt Braxton-Hicks fele fajdalommentes es kellemetlen joslofajasaim. Aztan bedurvitott multheten es nagyon fajt. Anyum kuldott Mo-rol magneB6-t es en is magamtol szedtem 3x1-et. Szinte azonnal elmult. De most felfuggesztettem a dolgot, mert en pl. nem tudom meddig lehet vagy erdemes szedni? Vagy folyamatosan?

A hasznalati utasitason rajta van, hogy mennyi az ajanlott fogyasztas, de azt en irrealisan soknak talaltam.

2010. aug. 2. 14:12
 4/8 Bettnya ***** válasza:
100%

Szia!

A 12. hétben vagyok, szedek terhesvitamint, folsavat és magnéziumot is. Párom és anyósom gyógyszerészek, ők ezt adják nekem.

Nem tudom, mennyi magnéziumot tartalmaz pontosan a Magne B6, mert azt nem szedtem, de ha nem tévedek, akkor 50 mg alatt tablettánként.

Én Magnerotot szedek, ami 500 mg-ot tartalmaz, illetve most egy pár napja Magnosolv granulátumot, ami majdnem 1000-et. Persze nekem túl csillagos volt a magnéziumnál a vérképem. ;)

Szóval a lényeg a mennyiség, amit beviszel.

Én még nem adagoltam túl magam! ;)

Boldog babavárást! :)

2010. aug. 2. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
szia.én is veszélyeztetett vagyok.bár én még nagyon az elején.nekem is irt fel a doki és 3*1 mondott.nyugodtan szedjél ennyit.
2010. aug. 2. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Holnaptól 3x1 fogok beszedni.

Boldog babavárást Nektek és köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 2. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

szió!

nyugodtan szedhetsz napi 3x2 a MgB6-ból, vagy bármilyen magnéziumból, csak napi 500 mg-nál ne többet.

Bár orvosi rendeletre lehet többet is, de nekemezt mondta a dokim.

ja, de a 37 héttől hagyd majd abba, mert túlhordás lehet belőle.

Minden jót!

38h.km.

2010. aug. 2. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Ok,de azért addig remélem nem kell szedni :)

Minden jót neked is!

2010. aug. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!