4-5hetesen mennyi folsavat és magne B6-ot szedtek?
Figyelt kérdés
Pénteken tudtam meg,hogy terhes vagyok és már nem emlékszem,hogy mennyit kell szedni ezekböl.2010. máj. 3. 11:27
1/9 anonim válasza:
Én folsavat nem szedtem külön, Magne B6-ot szedek de én annyit amennyire szükségem van, nem tartom be, hogy napi 3x1 vagy ilyenek, mikor érzem, hogy keményedek mint például ilyenkor amikor front van akkor szoktam csak.
2/9 anonim válasza:
Napi egy szem MagneB6, és Femibion, napi egy szem.
3/9 anonim válasza:
Napi 1 Elevit, folsavat nem szedtem külön mert ebben van.
Magne B6 napi 3*2 szem, ez segített leküzdeni az émelygést és hasfájásokat.
4/9 anonim válasza:
gratulálok:)szia bocsi hogy kérdezek amikor válaszra vársz csak azt szeretném tudni hogy látták már uh-on a terhességedet?mert én is hasonló korban vagyok kb de még nem látszik
1-1et szedek a folsavból meg a magnéziumból
köszi ha irsz választ
5/9 anonim válasza:
Én Elevit napi 1 szem, és 3*1 Magne B6. A magzatvédő vitaminokban van elég folsav, nem kell azon gondolkoznod, hogy mennyit szedj.Én egyszer sem éreztem keményebbnek a hasam, pedig már 20 hetes vagyok.Arra szedtem a magnéziumot abban az időben, hogy a mindjárt megjön érzés ne legyen olyan erős.Szóval inkább a méhem szurkálásaira szedtem, orvosi javaslatra.De soha nem éreztem keménynek a hasam.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Én 1-1-kezdtem el szedni.Terhes vitamint még nem akarok,mert még nem látszott a petezsák.10-én megyek megint Uh-ra és ha megerösiti a doki,hogy ott a baba akkor kezdem szedni azt is.Igy válaszoltam a kérdésedre is 13:29-es.:)Te mikormész dokihoz?
2010. máj. 3. 13:57
7/9 anonim válasza:
4-5 hetesen még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. :)
8 hetesen voltam először dokinál, rá talán 2 hétre vettem egy doboz Gravidát, amit eleinte naponta, majd kb félidő óta 2-3 naponta szedek. MagneB6-ot csak akkor veszek be egyet-egyet, ha éjjel rosszalkodik a lábam. Azt felesleges szedni, ha nem görcsölsz. Mint ahogy plusz vas sem kell, ha jók a véreredményeid.
8/9 A kérdező kommentje:
Az elözö terhességemnél én is csak 6-7hetesen tudtam meg.:)De most ugy jött ki a lépés,hogy ilyen hamar kiderült.:)Köszönöm neked is a választ.
2010. máj. 3. 14:31
9/9 anonim válasza:
szia énis nagyon korán kideritettem:)holnap megyek remélem már látszani fog:)köszi hogy írtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!