Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5hetesen mennyi folsavat és...

4-5hetesen mennyi folsavat és magne B6-ot szedtek?

Figyelt kérdés
Pénteken tudtam meg,hogy terhes vagyok és már nem emlékszem,hogy mennyit kell szedni ezekböl.
2010. máj. 3. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Én folsavat nem szedtem külön, Magne B6-ot szedek de én annyit amennyire szükségem van, nem tartom be, hogy napi 3x1 vagy ilyenek, mikor érzem, hogy keményedek mint például ilyenkor amikor front van akkor szoktam csak.
2010. máj. 3. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Napi egy szem MagneB6, és Femibion, napi egy szem.
2010. máj. 3. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Napi 1 Elevit, folsavat nem szedtem külön mert ebben van.

Magne B6 napi 3*2 szem, ez segített leküzdeni az émelygést és hasfájásokat.

2010. máj. 3. 12:44
 4/9 anonim válasza:

gratulálok:)szia bocsi hogy kérdezek amikor válaszra vársz csak azt szeretném tudni hogy látták már uh-on a terhességedet?mert én is hasonló korban vagyok kb de még nem látszik

1-1et szedek a folsavból meg a magnéziumból

köszi ha irsz választ

2010. máj. 3. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Elevit napi 1 szem, és 3*1 Magne B6. A magzatvédő vitaminokban van elég folsav, nem kell azon gondolkoznod, hogy mennyit szedj.Én egyszer sem éreztem keményebbnek a hasam, pedig már 20 hetes vagyok.Arra szedtem a magnéziumot abban az időben, hogy a mindjárt megjön érzés ne legyen olyan erős.Szóval inkább a méhem szurkálásaira szedtem, orvosi javaslatra.De soha nem éreztem keménynek a hasam.
2010. máj. 3. 13:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Én 1-1-kezdtem el szedni.Terhes vitamint még nem akarok,mert még nem látszott a petezsák.10-én megyek megint Uh-ra és ha megerösiti a doki,hogy ott a baba akkor kezdem szedni azt is.Igy válaszoltam a kérdésedre is 13:29-es.:)Te mikormész dokihoz?
2010. máj. 3. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

4-5 hetesen még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. :)

8 hetesen voltam először dokinál, rá talán 2 hétre vettem egy doboz Gravidát, amit eleinte naponta, majd kb félidő óta 2-3 naponta szedek. MagneB6-ot csak akkor veszek be egyet-egyet, ha éjjel rosszalkodik a lábam. Azt felesleges szedni, ha nem görcsölsz. Mint ahogy plusz vas sem kell, ha jók a véreredményeid.

2010. máj. 3. 14:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Az elözö terhességemnél én is csak 6-7hetesen tudtam meg.:)De most ugy jött ki a lépés,hogy ilyen hamar kiderült.:)Köszönöm neked is a választ.
2010. máj. 3. 14:31
 9/9 anonim válasza:
szia énis nagyon korán kideritettem:)holnap megyek remélem már látszani fog:)köszi hogy írtál:)
2010. máj. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!