Angliai kismamak ti mit szedtek Magne B6 helyett?
Figyelt kérdés
voltam a heten gyogyszertarban es fogalmuk sem volt a MagneB6-rol,hogy mi az. Utana neztem,de itt Angliaban nem lehet kapni, mit szedtek helyette?2011. jan. 13. 22:18
1/8 anonim válasza:
A pregnacare-ben van magnézium is meg b6is. Igaz én otthonról hozattam. Nincs valaki aki épp most megy haza vagy jön ki és tudna neked hozni?
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi!! Nincs sajnos, en 2 hete jottem vissza es elfelejtettem elrakni :( Mostmar banhatom... B6 vitaminom van,akkor veszek hozza kulon magneziumot.
2011. jan. 14. 00:41
3/8 anonim válasza:
Az is jó, végülis ugyan az csak külön. Esetleg lengyel boltban meg tudod még kérdezni, nálunk árulnak ilyen vény nélkül kapható cuccokat a lengyelek. Amúgy van okod szedni vagy csak te akarod? Ugy értem görcsök, hányinger stb? Hány hetes vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi,megnezem,errefele eleg sok a lengyel bolt:) Amugy 18 hetes vagyok es sajnos sokszor kemenyedik be a hasam, pl .most is azert nem tudok aludni. Ma megyek a midwife-hoz majd mondom neki. Te is babat varsz?
2011. jan. 14. 08:56
5/8 anonim válasza:
Én Írországban élek,itt a gyógyszertárban vettem Cal/Mag -ot ami 500 mg Calciumot és 250 mg Magnesiumot tartalmaz én azt szedem.Boldog babavárást!
32 hetes kismama
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Vettem kulon magnezium tablettat, meg b6 vitamint. Mast nem talaltam itt. ugyhogy igy osszehozom a kettot :)
2011. jan. 17. 23:16
7/8 anonim válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok, bocsi hogy nem irtam vissza csak do meg közben megszültem.. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulalok !!!!!!!!!!! Boldog babazast!!!!!!!!!!!
Mar en is varom,de meg csak felidoben vagyok :)
2011. jan. 21. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!