Hogyan küzdötök a székrekedés ellen? Szennalevél teát lehet inni?
Én ugyanígy voltam a terhesség végén és a szülés után is sokáig és nekem semmi nem segített, csak a kaukázusi kefír és a teljeskiörlésű müzli.
Szenna teát én terhesen nem mernék inni.
Esetleg még a laevolac szirupot próbáld meg, azt lehet pocakosan is szedni.
NEM!
A szennalevél hajt, és nem csak a székletet, én úgy tudom.
Most 1x ittál, nem gáz, de inkább egyél éhgyomorra lekvárt, almát, meg nap közben is sok nyers zöldséget, főzeléket, és igyál sokat.
ha nem elég,akkor beszélj a dokiddal, hogy mit lehet.
meg ezt találtam még:
A terhesség során kialakuló hormonális változások velejárója sok kismamánál a gyomor-bélrendszer renyhe működése, illetve a következményes székrekedés, amit valahogy meg kell oldanunk. Én a magam részéről például a Laevolac szirupot nagyon jónak találom, ez olyan hashajtó, amely 100% biztonsággal szedhető terhesség során is. Napi 2-3 evőkanál mennyiségben javítani fogja a bélműködést, esetleg a bélgázokat is képes lehet csökkenteni. Egyébként pedig a bő folyadékbevitel, rostos ételek, müzli, korpa, joghurt fogyasztása nagyon sokat segíthet e téren.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!